Pozvánka na netradiční únorové FOTOpivo

V únoru bych Vás chtěl pozvat na trochu netradiční setkání u fotografií a dobrého moku. Opustíme naše oblíbené salonky a vydáme se do nových lokalit. Nemusíte se ničeho obávat, nebudeme nikde pobíhat a pátrat po nových osvěžovnách. Pouze se v dnešní digitální době vydáme do časů dávných a navštívíme vernisáž našeho kamaráda, fotografa, kolodionisty a taky trochu muzikanta – Karla von Hwozdnitz.

10.2.2015 se tedy sejdeme v 18:00 v kavárně Souterrain (Bělehradská 142/82, Praha 2), kde bude zahájena výstava aktů, portrétů, zátiší… , které vznikaly právě v Karlvonhwozdnitzově dílně, touto historickou metodou mokrého procesu. Nepřísluší mi ani naznačovat, ale snad mnoho neprozradím, když napíši, že to bude stát určitě za to. Měl jsem možnost vidět pár autorových děl a hlavně jsem byl přítomen jeho zanícenému vyprávění o vzniku jednotlivých fotografií a osobně si to ujít určitě nenechám.

Karl von Hwozdnitz

Pro mnohé z vás bude i lehkou úlevou, že na místě bude již dost fotografií, nad kterými budeme určitě sáhodlouze diskutovat, takže tentokráte s sebou nemusíte, kromě dobré nálady, již nic jiného nosit.

2 komentáře u „Pozvánka na netradiční únorové FOTOpivo“

Napsat komentář