Akce u Adobe i Phase One

V obdobnou chvíli se sešly zajímavé cenové akce u Adobe na fotografický tarif předplatného Creative Cloud i Phase One na upgrade starších verzí Capture One Pro na nejnovější.

Adobe připravilo akční slevu pro čtenáře serveru Photo Rumors – pokud jí využijete, zaplatíte za první rok v přepočtu 9,67 eur měsíčně namísto obvyklých 12,09 eur. I když jsem nemohl (respektive nechtěl) objednávku zcela dokončit, zdá se, že nabídka funguje i v naší kotlině. Více informací najdete na Photo Rumors, jen musíte počítat s tím, že článek uvádí americké ceny, které jsou nižší o DPH a také kvůli tradičnímu, a pro nás nevýhodnému, přepočtu 1 dolar = 1 euro. Akce trvá do 28. listopadu 2015.

Phase One se naproti tomu snaží pobídnout uživatele starších verzí Capture One Pro k přechodu na současnou verzi 8. Nabídka platí pro jakoukoliv verzi počínaje tou nejstarší s číslem 3 až po předposlední verzi 7 – vždy ale s přívlastkem Pro (nikoliv pro dřívější verze Express). K jejímu využití je třeba během objednávky na webu Phase One zadat slevový kód AMBMKR_PROMO, který zajistí slevu ve výši 50 %. Akce trvá jen do konce tohoto týdne, tedy do 25. října 2015. (V rámci férovosti je třeba uvést, že slevový kód je součástí affiliate programu, což je u Phase One jediná možnost, jak můžeme poskytovat čtenářům slevy na jejich produkty).

Napsat komentář