Březnové FOTOpivo

To nám to pěkně letí, masopust je za námi, focení zvěře finišuje a je tady i další naše fotosetkání u dobrého moku. Sejdeme se:

ve středu 16. 3. 2016 v 18:00 v salonku restaurace Haštalský dědek, Haštalská 20, Praha 1

kočka

Jak jsem již naznačil na začátku, v neděli 13. 3. 2016 proběhne workshop focení zvěře a následující neděli 20. 3. 2016 je uzávěrka stejnojmenné soutěže, takže je jasné i téma na toto FOTOpivo – Zvěř a zvířata. Máte jedinečnou příležitost přijít konzultovat svoje fotografie, ať již z workshopu, nebo ty, které budete chtít poslat do soutěže. Oproti soutěži uvítáme na FOTOpivu jakákoli zvířata či podobnou havěť. Kdo se zvěře bojí, může přinést libovolné fotografie, fantazii se meze nekladou. Věřím, že se sejdeme v hojném počtu, jako v únoru, kdy salonek u Dědka praskal ve švech a stoly se prohýbaly pod vrstvou fotografií.

3 komentáře u „Březnové FOTOpivo“

  1. Tak zase nic

    prave jsem si rikal se bych vas zase po case rad videl, nicmene jeste budu na lodi nehlede na to ze by se predpokladala ma ucast spise ve Valticich na schuzce fotoklubu Reistna, tak snad to vyjde priste uzijte si to a dejte si jedno i za namorniky 🙂

    Odpovědět

Napsat komentář