DxO OpticsPro 8 zdarma, verze 10 se slevou

Starší verze RAW konvertoru DxO OpticsPro 8 je do konce ledna oficiálně ke stažení zdarma. Po stejnou dobu pak bude trvat i poměrně výrazná sleva na nejnovější verzi 10.

DxO OpticsPro 10

DxO OpticsPro je RAW konvertor známý pokročilými algoritmy pro zpracování obrazu spojenými s intenzivním využíváním profilů připravených na míru konkrétním fotoaparátům a jejich kombinacím s různými objektivy. Verze 8 je dva roky stará a nepodporuje nejnovější fotoaparáty (např. u Nikonu schází podpora pro D610, D4s, D810 nebo D750), ale pokud máte starší podporovaný fotoaparát, rozhodně stojí za vyzkoušení. Získáte jí po zadání své emailové adresy na stránce této akční nabídky.

Podobně jako u dřívější akce, kdy byla volně nabízena starší verze aplikace FilmPack pro simulaci filmových emulzí, není takto získaná verze DxO OpticsPro upgradovatelná na novější verze. Pokud vás ale DxO osloví a zatoužíte po aktuální verzi 10, můžete jí do 31. 1. 2015 získat za zvýhodněnou cenu. Nabídka se týká pouze pokročilejší (a dražší) verze Elite, která tak přijde na 149 € namísto původních 199 €. Pro její využití při koupi použijte během objednávky na stránkách DxO slevový kód DIGITALPHOTOGRAPHER1014.

Do 25. listopadu 2014 pak probíhá ještě další akce, v níž si můžete levněji pořídit sadu všech tří aplikací od DxO: OpticsPro pro konverzi RAWů, FilmPack pro simulaci vzhledu klasických filmových materiálů a ViewPoint pro pokročilé geometrické a perspektivní korekce. Levnější varianta Essential přijde na 129 € (sleva 98 €) a dražší Elite na 289 € (sleva 118 €). Nabídka je k dispozici přímo na stránkách DxO.

Aktuální verzi DxO OpticsPro činí zajímavou mimo jiné úzká integrace s Adobe Lightroom, kdy výstup může být uložen ve formátu DNG pro další zpracování v LR, a za zmínku určitě stojí velmi solidní algoritmus pro redukci šumu PRIME.

Napsat komentář