FOTOpivo červenec + 20 let PALADIXu

Rád bych vás pozval na další FOTOpivo, tentokrát červencové:

v úterý 24. 7. 2018 v 18:00 Hells Bells Beer Pub, Letohradská 50 – dolní patro lokálu

Pro toto setkání máme i jednu speciální příležitost. PALADIX letos slaví 20 let od svého založení a to si myslím zaslouží to řádně zapít. Proto bude kromě tématického FOTOpiva ještě příležitost na krátký výlet do historie (a možná i budoucnosti :-)). Budu proto moc rád, když dorazí všichi, kdo se s námi za posledních 20 let nějak potkali… Těším se na spoustu známých tváří.

Pro ty, kdo s námi chtějí soutěžit, máme i téma – a je samozřejmě přízračné venkovnímu počasí: Lámou se ledy.

Lámou se ledy

Pokud se nehodláte soutěže účastnit a téma vám zrovna nesedí, nevadí. Doneste jako vždy libovolné fotografie na ukázku a k diskuzi, nebo si přijďte jen tak popovídat. Těšíme se na vás a doufáme, že vás probíhající soutěž zaujme.

2 komentáře u „FOTOpivo červenec + 20 let PALADIXu“

  1. Dostavim se

    Hlasim že budu v ČR a dokonce se na Vás těším a v den výročí 46 výskytu na této zemi Vás rád navštívím …

    Odpovědět
  2. blahopřání

    dovoluji si poblahopřát, dvacet let je dlouhá doba a časy se mění. Technika postupuje mílovými kroky kupředu a samotná fotografie pořád zůstává krásná,obohacuje a naplňuje život mnoha nadšeným fandům fotografie.Pro samotný Paladix bych měl jedno téma k zamyšlení, věnujte se více fotografii samotné a méně technice a technickým finesám, ty mohou dobrou fotografiii pouze vylepšit nikoli vytvořit.Panu Polovi a všem jeho spolupracovníkům a všem nadšeným čtenářům Paladixu přeji Dobré světlo a Dobré nápady. JP.

    Odpovědět

Napsat komentář