Fotosoutěž s Nikon školou

Paladix pořádá ve spolupráci se společností Nikon soutěž o poukaz na kurzy Nikon školy v hodnotě 1 990 Kč.

Jelikož máme prázdniny, tedy dobu dovolených, odpočinku a někdy dokonce i slastného nicnedělání, v duchu lehce otřepaného vtipu Miluji práci, vydržím se na ní dívat celé hodiny je tématem naší soutěže PRÁCE. Své fotografické zachycení práce, pracantů, dřiny či námahy v jakékoliv podobě a zpracování posílejte do 2. 8. 2015 na adresu ukoly@paladix.cz. Fotografie připravte do formátu JPEG o rozměru 1024×768 pixelů.

Vítěz soutěže obdrží poukaz v hodnotě 1 990 Kč na libovolný kurz Nikon školy dle svého výběru. Kurzy s obecnou tématikou nejsou omezeny na uživatele značky Nikon, nicméně ti mají značnou výhodu v možnosti zapůjčení a vyzkoušení techniky. Rovněž všichni lektoři jsou jejími uživateli a specializují se na ní. Některé kurzy jsou pak přímo zaměřené na zvládnutí konkrétního vybavení značky Nikon. Pro druhé a třetí místo je připravena licence Zoner Photo Studio 17 od společnosti ZONER software, a.s.

Poukaz Nikon školy

Podmínky čerpání poukazu na kurz

Poukaz je možné uplatnit na libovolný kurz pořádaný společností Nikon v rámci projektu Nikon škola. Hodnota poukazu je 1 990 Kč – v případě výběru kurzu s nižší hodnotou se rozdíl neproplácí, u dražších kurzů účastník musí rozdíl doplatit. Poukaz není možné směnit za peníze, ale je přenositelný a může být použit jako dar. Termíny a kurzy vypisuje společnost Nikon a zveřejňuje je na webu Nikon školy. Poukaz nezaručuje volné místo na vybraném kurzu – podmínkou účasti je včasná registrace prostřednictvím standardního objednávkového systému na uvedeném webu. Poukaz je nutné uplatnit do 31. 12. 2015, jinak jeho platnost propadá.

O Nikon škole

Společnost Nikon připravila pro uživatele a příznivce této značky řadu fotografických kurzů a workshopů. Velké množství dosud realizovaných edukativních akcí (více než 90 fotografických kurzů a workshopů v roce 2014) a snaha zlepšit jejich dostupnost a kvalitu obsahu jednotlivých lekcí nás přiměla ke spuštění projektu Nikon škola. Pod touto značkou organizujeme celou škálu základních a tematických kurzů, výletů i fotografických expedic.

Máme zkušenosti v organizaci kurzů, naši lektoři patří mezi nejlepší fotografy a techničtí specialisté dokážou odpovědět na každou otázku, týkající se fototechniky značky Nikon. K tomu zcela samozřejmě – díky zázemí jednoho z největších výrobců fotografické techniky na světě – nabízíme navíc možnost vyzkoušet si produkty ze širokého portfolia Nikonu. To vše činí z našich kurzů nejen ideální vzdělávací platformu pro začínající i pokročilé fotografy, ale také zdroj neopakovatelných zážitků, které načerpáte během praktických cvičení v zajímavých lokalitách.

Produktoví specialisté Nikonu ve spolupráci s významnými českými fotografy jsou připraveni předat vám svoje znalosti, zkušenosti, rady a tipy, jak co nejlépe využít fototechniku Nikon v běžných situacích i při kreativní tvorbě.

Napsat komentář