6. FOTOTVRĎÁK 2009

Letos načínáme další „pětiletku“ našich každoročních fotografických maratónů, a tak se sluší začít trochu jinak než bylo zvykem v ročnících minulých.

Letošní FOTOTVRĎÁK odstartuje netradičně až v sobotu 20.6.2009 v 10.00 v Galerii Čerťák ve Tmani. Proč zrovna tady? Jeden ze členů X-pozice, táta-máma Paladixu, Pavel Pola v tento den a hodinu zahajuje svoji výstavu právě v této galerii a myslíme si, že je to vhodné a důstojné zahájení i pro našeho FOTOTVRĎÁKA. Chápeme, že logistika do Tmaně není zrovna nejjednodušší, ale vzhledem k tomu, že celá X-pozice se také bude tento den přesouvat na místo startu, není problém si dohodnout dopravu zde v diskusi.

Po vernisáži se bude FOTOTVRĎÁK odvíjet již v podobném duchu jako v minulosti. Nebudu dopředu nic prozrazovat, jen naznačím, že noc bude v režii světel, kresby, malby a za příznivého počasí i hvězdné oblohy. Konec celé akce bude logicky v neděli 21.6.2009 v 10.00 někde v Praze.

A na konec snad jen pro ty, kteří nevědí co je to FOTOTVRĎÁK a co od něj mohou očekávat, doporučím toto kouzelné slovo zadat do zdejšího vyhledávače 🙂

9 komentářů u „6. FOTOTVRĎÁK 2009“

  1. Strizkovska

    sekce se nezucastni 🙁 anzto je v inkriminovane datum ve spojenem kralovstvi. Uzijte si foceni a redbully 😉

    Odpovědět
  2. doleva ne

    ale doprava. Bylo by mozne se s Vama chlapy domluvit s nekym kdo pojedete autem na presunu dvou Ks osob na misto startu z prahy?

    Odpovědět
  3. Místo v autě

    Já budu mít cca 3 místa v autě, budu se pohybovat v Praze 4 (Pankrác, Budějovická, Zelený Pruh) a pak cestou Barrandov (můžu vzít i přes Smíchov) a dál. Kdo byste chtěl vzít, napište mi mail. Budu ale vyrážet o chvíli dřív, abych tam byl tak na 9:30.

    Odpovědět
  4. bohuzel nemohu auto

    omlouvam se pripadnym zajemcum o odvoz (na mail se i nikdo neozyval), bohuzel na start autem nejedu, ale k tvrdakovi se se zpozdenim pripojim, … chosee

    Odpovědět

Napsat komentář