FOTOpivo – leden 2019 a první kolo FOTOpivníka 2019

První ročník FOTOpivníka máme úspěšně za sebou, známe vítěze a nic nám nebrání v započetí dalšího kola této naší soutěže. Po loňských zkušenostech jsme pro rok 2019 lehce upravili bodování jednotlivých kol i příděl bodů do celkového hodnocení. K bonusům jsme přidali novou možnost k získání bodů. Jedná se o vaše fotografie donesené mimo soutěžní témata. Pozor, nejde však o nějaké libovolné kousky z archivu donesené jen pro to, abych něco donesl. Mělo by se jednat o dlouhodobou činnost, projekt, dokument, reportáž, novou techniku…, na které v současné době pracujete, chcete ji konzultovat s ostatními fotografy nebo jste ji dokončili a chcete se pochlubit. Vše bude následně na rozhodnutí všelidové poroty přímo na místě.

Samozřejmě na začátku nezapomeneme vzdát hold loňským vítězům a na konci vše řádně oslavíme. V lednu se tedy sejdeme:

v úterý 29. 1. 2019 v 18:00 Hells Bells Beer Pub, Letohradská 50 – dolní patro lokálu

duch

Téma tohoto kola je dle pravidel naší soutěže o FOTOpivníka roku 2019 – Ve zdravém těle zdravý duch.

Přijďte na úvodní setkání v tomto roce, přineste fotky, ale hlavně se přijďte pobavit s kamarády. No a v neposlední řadě si přijďte založit základ svého bodového konta pro tento rok. Jak se loni ukázalo, kdo chybí, neboduje. Kdo neboduje, propadá se pořadím na zadní pozice.

Pokud se nehodláte soutěže účastnit a téma vám zrovna nesedí, nevadí. Doneste jako vždy libovolné fotografie na ukázku a k diskuzi, nebo si přijďte jen tak popovídat. Těšíme se na vás a doufáme, že vás probíhající soutěž zaujme.

Napsat komentář