FOTOpivo – září 2019 – osmé a deváté kolo FOTOpivníka 2019

Máme po prázdninách a je čas opět usednout do lavic. V našem případě to budou lavice hospodské a galerijní zároveň. V srpnu jsme si dali malou technickou pauzu, takže nás čeká náročné dvojkolo, kdy si ukážeme fotografie se srpnovými i zářijovými tématy. Po pauze jste určitě všichni natěšení, takže očekáváme hojnou návštěvu a bude to dlouhý večer plný fotografií. V září se tedy sejdeme:

v úterý 17. 9. 2019 v 18:00 Hells Bells Beer Pub, Letohradská 50 – dolní patro lokálu

škola a FB základ života

Témata tohoto dvojkola jsou dle pravidel naší soutěže o FOTOpivníka roku 2019 – SOCIÁLNÍ SÍTĚ a ŠKOLA ZÁKLAD ŽIVOTA. Takže hurá do školy a nezapomeňte si do aktovky přidat i nějakou tu obličejovou knihu, nebo instáč.

Pokud se nehodláte soutěže účastnit a téma vám zrovna nesedí, nevadí. Doneste jako vždy libovolné fotografie na ukázku a k diskuzi, nebo si přijďte jen tak popovídat. Těšíme se na vás a doufáme, že vás probíhající soutěž zaujme.

1 komentář u „FOTOpivo – září 2019 – osmé a deváté kolo FOTOpivníka 2019“

  1. Nepřítomnost

    Ahoj, vsechny ucastniky zdravim. Od Romci jsem dostal duveru prezentovat jeji fotky (je v Pise, avizovala to minule). Jenza jsem si po Bosne a Chorvatsku tento tyden nepredpokladane udelal jeste rozlucku s letem v Cerne Hore. Zrovna dneska jsem vzal fotak do vody a neco jsem nafotil. Tak bude co prezentovat, jen, co bude tema ” Jadran, ryby, meduzy, chobotnice” nebo podobne.
    Tak se mejte, pomyslim na vas pri vecernim koupani 😉

    Odpovědět

Napsat komentář