FOTOpivo – prosinec 2019 a dvanácté, finálové kolo FOTOpivníka 2019

Po bohatém a napínavém listopadovém kole není ještě stále rozhodnuto. Vítěz už je sice jasný a ZT může v klidu pauzírovat a těšit se na uctívání v příštím roce. Druhé místo může být ještě teoreticky dělené, ale je to velice nepravděpodobné. To by Eva nesměla přijít, já musel vyhrát a ještě mít uznanou “aktualitu”, což se ale určitě nestane 🙂 Třetí příčka je stále ještě otevřena, takže finálové kolo rozhodne a bude to napínavé. V prosinci se potkáme:

v úterý 17. 12. 2019 v 18:00 Hells Bells Beer Pub, Letohradská 50 – dolní patro lokálu

Předsevzetí

Tématem tohoto kola jsou dle pravidel naší soutěže o FOTOpivníka roku 2019 – PŘEDSEVZETÍ. Dobrá příležitost veřejně publikovat své závazky do roku 2020. No a aby to bylo o něco zajímavější, vyhlašuji jednu VELKOU SOUTĚŽ o malé pivo. Kdo své vystavené předsevzetí dodrží má u mě za rok, na prosincovém FOTOpivu 2020 malé pivo 🙂

Na posledním kole proběhlo i velké mozkobouření ohledně dalšího ročníku a máme již jasno, jak to bude probíhat a jaká budou témata. Máme pro vás i další překvapení a možnosti získat bodíky do soutěže. No, prostě kdo nedorazí, přijde o hodně.

Pokud se nehodláte soutěže účastnit a téma vám zrovna nesedí, nevadí. Doneste jako vždy libovolné fotografie na ukázku a k diskuzi, nebo si přijďte jen tak popovídat. Těšíme se na vás a doufáme, že vás probíhající soutěž zaujme.

Napsat komentář