Domácí úkol: Můj den

I v letošním roce vám přineseme několik domácích úkolů a stejně jako v minulosti, bude i tentokrát odměněno vaše snažení a um cenou od společností Zoner a Centrum FotoŠkoda.

Téma, se kterým přicházím, možná není nejoriginálnější, ale myslím si, že je zajímavé, dobře uchopitelné a navíc může být velice přínosné nejen pro diváky, ale hlavně pro autora samotného. Kdysi jsem se účastnil projektu „Jeden den v České republice“ a práce šla pěkně od ruky, ale to nebyl můj den. Zaznamenával jsem život kolem sebe, na což jsem zvyklý, ale nyní jsem se musel soustředit na sebe a na svůj den a to bylo daleko složitější. Stále jsem přemýšlel, co by vás mohlo zajímat, jak to pojmout, kolik toho nafotit, co ukázat, kam až vás pustit … Nakonec jsem vzal do ruky foťák a prostě ráno začal a večer při psaní tohoto článku skončil. Jak to dopadlo, můžete posoudit níže.

můj den

Pokuste se i vy zachytit svůj den, ať už je všední, víkendový, prázdninový či sváteční. Přineste ostatním divákům svoji malou zpověď o vašem životě, respektive jeho malé části. Abych vás neomezoval ve vašem tvůrčím rozletu a fantazii, zadám vám pouze rozměr vašeho prostoru u nás na Paladixu. Vaše výstavní vitrína má maximální rozměr 1200 x 1200 bodů a 1 Mb. Vezměte tento prostor a libovolně jej vyplňte svým dnem. Myslím si, že 17. 3. 2013 je dostatečně vzdálené datum a na práci budete mít dost času. Tak s chutí do toho, budeme se těšit na vaše práce.

Nejzajímavější z příběhů a fotografií budou uveřejněny zde na Paladixu a nejúspěšnější autoři, které vyberou členové naší redakce, se mohou těšit na licenci nového Zoner Photo Studia 15 a poukázku na fotografické služby v hodnotě 500 Kč v Centru FotoŠkoda, kterou je možné uplatnit i na online objednávku tisku fotografií.

Podmínky soutěže:

Své soutěžní příspěvky můžete zasílat na adresu ukoly@paladix.cz.

Obesláním naší soutěže souhlasíte s případným uveřejněním na Paladix.cz

Fotografie můžete zasílat ve formátu JPG o rozměrech maximálně 1200 x 1200 bodů,
ke každé náhled o větším rozměru nejvíce 500 bodů.

Uzávěrka soutěže: 17. 3. 2013 23:59

Napsat komentář