Fotosoutěž: Vaše nejlepší fotografie roku 2014

Když jsem se vrátila z Novoročního FOTOcouru a prohlížela jsem si své fotky, vytanula mi na mysli vzpomínka na některá FOTOpiva, kde nás Vláďa Skalický nutil vždy vybrat z námi prezentovaných fotek tu nejlepší. Většinou to
bylo velmi náročné rozhodování, protože všechny naše fotky jsou přeci úžasné :-), a tak jsem si řekla, že první fotografická soutěž tohoto roku by se mohla ubírat také tímto směrem.

Proto bych byla ráda, kdybyste zasedli ke svým archivům a vybrali pro nás i naše čtenáře tu vaši NEJ z loňského roku. Ale pozor doopravdy jen tu jednu, tentokrát žádné série, žádná témata či možné okruhy a žádné příběhy. Prostě tu jednu vaši nejlepší, za kterou si stojíte, která vám přinesla takové to fotografické “to je ono”. Jediným textem, který je pro tuto soutěž povolen, je název fotografie.

Podmínky soutěže:

Svou soutěžní fotografii můžete zasílat na adresu ukoly@paladix.cz.

Obesláním naší soutěže souhlasíte s případným uveřejněním na Paladix.cz
Soutěžní příspěvek, které nebude splňovat zadání, může být vyřazen.

Fotografii můžete zasílat ve formátu JPEG o rozměrech maximálně 1024×768 bodů.

Uzávěrka soutěže: 15. února 2015

Pro vítěze je připravena licence Zoner Photo Studia 17 PRO od firmy Zoner software, a.s., druhé a třetí místo bude oceněno poukázkami na odběr služeb v hodnotě 1000 Kč a 500 Kč. Tyto ceny věnovalo do naší soutěže Centrum FotoŠkoda.

Myslím, že mohu za celý tým redaktorů Paladix.cz napsat, že se na vaše fotografie velmi těšíme a také vám samozřejmě popřát mnoho fotografických úspěchů v roce letošním.

Napsat komentář