Fotosoutěž na téma Zlý sen

V loňském roce proběhlo na našem serveru několik fotografických soutěží a protože váš zájem i účast byla velká, rozhodli jsme se v této aktivitě pokračovat i tento rok.

V poslední době na nás útočí samé negativní zprávy, počasí nic moc, v málokterém zaměstnání vládne dobrá nálada, na slabší povahy leze deprese a spoustu jiných nepříjemných záležitostí. Proto by se nabízelo k vyhlášení nějaké příjemné a milé téma, které by vás trochu povzbudilo. No nakonec jsme se rozhodli, že takové téma si necháme na příště a necháme vás vyjádřit vaše negativní nálady. Možná vám to půjde lépe, než ze sebe ždímat nějaké pozitivní činy :-).

Téma fotosoutěže tedy zní: Zlý sen

Zlý se
Foto: Pavel Kutina

Každý z účastníků může zaslat pouze 1 fotografii nebo max. 3 fotografie jednoznačně tvořící sérii. Budeme rádi když připojíte krátký popisek, příběh či zdůvodnění. Těšíme se na vaše soutěžní fotografie, které bude jako obvykle hodnotit porota složená z redaktorů serveru Paladix. Pro vítěze máme připravenu jako hlavní cenu licenci Zoner Photo Studia 14 PRO.

Podmínky soutěže:

Své soutěžní příspěvky můžete zasílat na adresu ukoly@paladix.cz.

Obesláním naší soutěže souhlasíte s případným uveřejněním na Paladix.cz
a zároveň s možností redakčních úprav textů.
Soutěžní příspěvky, které nebudou splňovat zadání, mohou být vyřazeny.

Fotografie můžete zasílat ve formátu JPEG o rozměrech maximálně 1024×768 bodů,
ke každé náhled o větším rozměru nejvíce 250 bodů
,

Uzávěrka soutěže: 31. března 2012

4 komentáře u „Fotosoutěž na téma Zlý sen“

  1. Větší foto max 250 bodů

    Prosím oyvsvětlení této věty: Fotografie můžete zasílat ve formátu JPEG o rozměrech maximálně 1024×768 bodů, ke každé náhled o větším rozměru nejvíce 250 bodů. TZN: zaslat fotografii v kvalitě 250 tiskových bodů nebo fotografii která bude o max 250 bodů větší jak 1024px nebo to nechápu vubec a má to být náhled 250px na delší straně ?? Vím ptám se jako blbec, ale nezbývá mi nic jiného:) Děkuji
    JD

    Odpovědět
    • větší foto max 250 bodů

      Dobrý den,

      ano, je zapotřebí zaslat dva soubory. V jednom z nich bude fotografie o max. rozměru 1024×768 bodů, ve druhém souboru bude její zmenšená podoba (náhled) o velikosti max. 250 bodů delší strany. Tj. pokud je fotka na výšku, bude to 250 bodů na výšku, je-li na šířku, bude to 250 bodů na šířku.

      Kdyby ještě něco nebylo jasné, klidně napište.

      Pavel Pola

      Odpovědět
    • výsledky

      Budou, budou 🙂 Vyhodnocení se právě připravuje. Přišlo zase mnoho fotografií a
      tak to trošku déle trvá. Počítám, že první část bude zde uveřejněna začátkem května.

      Odpovědět

Napsat komentář