FOTOtvrďák 2013 – 10. ročník

Pěkně nám to letí. Před deseti lety jsme se Zdeňkem dostali šílený nápad na takové malé maratonské focení, a aby nezapadl, tak jsme ho pro jistotu hned realizovali. Vůbec jsme nečekali, že se dožije svých 10. narozenin. A je to tady. Rok 2013 se stane svědkem jubilejního ročníku FOTOtvrďáka.

Za tu dlouhou dobu jsme udělali v Praze spoustu fotografií. Po čase jsme začali náš okruh rozšiřovat do blízkých i vzdálených lokalit. Začínalo se na vernisáži v Galerii Čerťák, zavítali jsme až do Lanškrouna na maximální fotografii, ale hlavně jsme zažili spoustu legrace… pár krizí… i špatných nálad. Některé ročníky začínaly velkou skupinou fotografických nadšenců, jindy jsme se se Zdeňkem báli, jestli nepůjdeme sólo. Zažili jsme ubíjející vedra, ranní mrazíky i průtrže mračen, ale nic z toho nás neodradilo a tak jsme tady znovu, abychom letos oslavili toto malé výročí.

K významné akci určitě patří i významný termín a proto jsme pro letošní rok zvolili Den české státnosti a užijeme si tak svátek Sv. Václava v pražských ulicích. Sraz pro všechny , kteří se budou i letos snažit získat diplom FOTOtvrďáka bude 27. září v 18.00. Místo srazu a přibližný plán na dalších 24 hodin zde ještě upřesníme, ale každopádně si již dnes blokujte tento termín ve svých kalendářích, abyste náhodou nepřišli o tento jubilejní ročník.

Fototvrďák 2013
I toto můžete zažít na FOTOtvrďákovi

Napsat komentář