Kdo je bez viny, ať hodí koblihou

Oficiální pozvánka na slavnostní ceremoniál vyhlášení vítěze Grand Prix Tety Kateřiny 2001.

      
Drazí příbuzní!

      
Tříčlenná kolaudační komise, ve složení moje maličkost (ctěná paní předsedkyně osobně), věrný pomocník Modrý Pes (Zdenek Bakštein) a bodyguard (Zdenkova žena Radana), navštívila minulý pátek kavárnu Imperial v Praze Na Poříčí, kde plánujeme uskutečnit slavnostní ceremoniál vyhlášení vítěze Grand Prix Tety Kateřiny 2001. Prostory kavárny jsme shledali býti dostatečně velkými, důstojnými a reprezentativními, personál podniku vstřícným a přívětivým, ceny přijatelnými. Saturninova mísa metacích koblih není prázdným reklamním trikem, alebrž realitou, a bude nám údajně s potěšením odprodána. Kavárnu Imperial jsme proto shledali nanejvýš způsobilou k provedení ceremoniálu a provedli rezervaci. Tudíž si Vám dovoluji oznámit, že:


Slavnostní akt dekorování vítěze Grand Prix Tety Kateřiny 2001
proběhne ve středu 19. června od 18:00 v kavárně Imperial v Praze Na Poříčí.

Kavárnu naleznete na rohu ulice Na Poříčí a Zlatnické, nedaleko Masarykova nádraží (stanice metra Náměstí Republiky). Nedaleko je také autobusové nádraží (stanice metra) Florenc a obchodní dům Bílá labuť. Hlavním bodem programu bude slavnostní předání krásného diplomu vlastnoručně vyrobeného ctěnou paní předsedkyní Zdeňkovi Tichému, vítězi loňského ročníku Grand Prix Tety Kateřiny, a následovné metání koblihami, přičemž čestný první hod bude náležet Zdeňkovi, coby vítězi GPTK 2001. Poté budou mít příležitost se připojit všichni zúčastnění. Akce je, jak je u nás zvykem, otevřená všem zájemcům, vstupné zdarma, každý si pouze platí vlastní útratu a škody, které napáchá.


Vzhledem k tomu, že potřebujeme v pondělí 10. června upřesnit rezervaci a oznámit počet lidí, kteří přijdou, dovoluji si Vás požádat, abyste, pokud se hodláte slavnostního ceremoniálu zúčastnit, nahlásili své ctěné jméno a počet osob, které vás budou doprovázet
do neděle 9. června na adresu Teta.Katerina@paladix.cz.

      
Vás, kteří se nebudete moci zúčastnit, budou naši reportéři na stránkách tohoto listu o akci podrobně informovat.

      
S pozdravem: kdo zaváhá, nežere (ani nehází),

               
               
               
               
               
               
               

Vaše paní předsedkyně

Napsat komentář