Velký archiv fotoakcí Paladixu a lidí kolem něj

Tuhle jsem nevěděl co s volným časem a tak mě napadlo, že bych mohl zužitkovat svůj archiv – mnohdy ještě ani nezpracovaných – fotek ze všech fotoakcí, kterých jsem se kdy zúčastnil a tudíž i na kterých jsem samozřejmě vždy fotil. Pokud se chcete zanořit do historie akcí, kterých se účastnili mnozí přispěvatelé Paladixu, ale samozřejmě také celá spousta dalších skvělých lidí okolo, jste vítáni!

Hrábl jsem tedy do minulosti a na svět začaly vylézat různé historické momenty, na něž už jsem mnohdy zapomněl.  A tu na mě začaly vykukovat různé ty OpenAiry, UGONy, Fototvrďáci, Fotopiva, Fotocourání, výlety, vernisáže, Výtvarnále, Fotojatka, XPA, Mesiace fotografie v Bratislavě, Cyrilometudy, Blatné a tak dál. Od roku 1999 až do současnosti.

No, podívejte se sami a šiřte dál mezi ty, které by to mohlo zajímat: https://zdenektichy.jalbum.net/fotoakce/

A jako bonus trochu toho umění.

Jakub Kencl
Jakub v celé své kráse

3 komentáře u „Velký archiv fotoakcí Paladixu a lidí kolem něj“

  1. Náhoda tomu chtěla, že jsem z nostalgie a setrvačnosti zrovna na Paladix kouknul, i když se říká, že náhoda neexistuje. Velký archiv je pěkný, oceňuji tu práci a námahu. A asi jej lze vnímat i jako velkou tečku za akcemi, je to tak? Ta tečka mi totiž doteď chyběla, kontinuita akcí mi připadla useklá jako od řezníka.

    Odpovědět

Napsat komentář