Fotopivo s Leošem Chodurou

Restaurace Na kovárně alias Dobré světlo bude ve středu 16.1.2008 od 19:00 hostit břevnovsky nostalgické fotopivo s hostem Leošem Chodurou.

Po několikaleté pauze se pokoušíme navázat na tradici Fotopiva s hostem. A tak, komu se zastesklo po již dávno realizovaných setkáních s Honzou Šibíkem, Janem Karbusickým či Pavlem Štechou, může otřít slzy beznaděje a těšit se na polovinu ledna na setkání se zkušeným žurnalistickým fotografem Leošem Chodurou.

Vzhledem k zaměření hosta bude tématem diskuse reportáž a práce v médiích. Kromě ukázek tvorby i výstavních fotografií je otevřena možnost přinést si svoje reportážní fotografie a popovídat si o nich s odborníkem na slovo vzatým.

Pokud zbyde čas, tak se dotkneme tématu, jak správně sestavit reportážní sérii.

Pro ty, kteří naše setkání nepamatují jenom připomenu, že se nejedná o nějakou hluboce organizovanou akci, ale především o přátelské popovídání a posezení na fotografiemi, jež bude takové, jaké si ho uděláme.

Moc se těším na shledanou a na zavěr připojuji krátký profil našeho hosta:

Leoš Chodura je profesionál, který pracoval během své praxe mimo jiné deset let jako fotoreportér v předních (dnes již zaniklých) českých denících Zemské noviny a Slovo, nyní je volným fotografem. Věnuje se především reportáži a portrétní fotografii, disponuje i středně velkým studiem. Mezi jeho klienty patří dnes odborný tisk a firmy různého zaměření. Věnuje se i pedagogické činnosti. Účastnil se 14 skupinových výstav a pořádal 4 výstavy samostatné.

Napsat komentář