FOTOpivo – leden 2020 a první kolo FOTOpivníka 2020

Doufám, že jste si všichni o svátcích odpočinuli a nabrali sil do letošního roku. Témata pro tento rok známe již od začátku prosince. Snaživci mají určitě již nafoceno, ostatní to jistě hravě zvládnou během pár hodin, takže můžeme směle vyhlásit první kolo FOTOpivníka roku 2020. V lednu se potkáme:

ve středu 29. 1. 2020 v 18:00 Hells Bells Beer Pub, Letohradská 50 – dolní patro lokálu

jeden

Tématem tohoto kola je dle pravidel naší soutěže o FOTOpivníka roku 2020 – 1 (jedna, jeden, první…). Pozor, pozor, nejedná se jen o fotku pro první kolo soutěže, ale ideálně by měla zapadat do celoroční série viz pravidla. Zdá se to jednoduché, někteří na prosincovém FOTOpivu tvrdili, že je to až nudné. My si to ale nemyslíme. Dá se s tím pěkně pohrát, sérii vymazlit… No, ale to už je jen a jen na vás. Přeji všem do nového ročníku bystré oko, hlavu plnou kreativních myšlenek a trpělivost při zpracování dat z čipů.

A ještě jednou prosím pozor! Po FOTOpivu nezapomínejte posílat svoje fotky také k nám, do redakce na adresu: fotopivnik@paladix.cz

Pokud se nehodláte soutěže účastnit a téma vám zrovna nesedí, nevadí. Doneste jako vždy libovolné fotografie na ukázku a k diskuzi, nebo si přijďte jen tak popovídat. Těšíme se na vás a doufáme, že vás probíhající soutěž zaujme.

Napsat komentář