Domácí úkol na únor – AUTOBUS

Pomalu se nám blíží závěr našich naplánovaných úkolů a jako předposlední je tu tajné zadání, které prověří vaši pohotovost a rychlost ve zpracování tématu.

Jak jsem již několikráte naznačil, po tomto tajném úkolu a po “leteckých” fotografiích budou následující úkoly shodné se zadáním na FOTOpiva, které X-pozice pořádá každý měsíc a kde máme možnost si své fotografie ohodnotit pěkně z očí do očí. No a abychom si začali pomalu zvykat, využijeme již nyní naše únorové zadání.

Téma úkolu: AUTOBUS

Počet fotografií: Jednotlivé snímky i série do max. celkového počtu tří fotografií.

Formát fotografií: JPEG o rozměrech maximálně 800×600 bodů a do 200 kB, ke každé náhled o větším rozměru 180 bodů.

Název souborů: všechny fotografie, prosím, pojmenujte dle následujícího vzoru :
autor_autobus_01_v.jpg (pro velké fotografie) a autor_autobus_01_m.jpg (pro náhledy)

Fotografie posílejte na adresu ukoly@paladix.cz.

Uzávěrka úkolu: 29.02.2008 23:59

Ač je zadání dost konkrétní, nebojím se, že by nám do redakce došlo několik stejných Karos zaparkovaných v zastávce. Těšíme se na vaše zajímavá zpracování tohoto poměrně všedního tématu, která dorazí do naší elektronické schránky. Daleko zajímavější by ovšem bylo, kdybychom si mohli vaše fotografie prohlédnout osobně právě na únorovém FOTOpivu a zároveň se tak s vámi seznámit. Pokud to máte do Prahy daleko, nemáte čas či nějaký další důvod nepřijít, nemusíte zoufat, neboť vyhodnocení úkolu i fotografie z FOTOpiva se opět objeví zde na našich stránkách.

Jakub Kencl - v MHD

Autobus jsem ve svém archívu nenašel, tak jen tak pro ukázku a naladění se na téma posílám jednu tramvaj. 🙂 Autobus dodám až na FOTOpivo.

Napsat komentář