Moje nejmilejší barva na FOTOpivu

Včera proběhlo už 15. FOTOpivo, tentokrát na téma Moje nejmilejší barva (povinně černobílá fotografie). Jak to proběhlo?

březen 1
Foto: Jakub Kencl

Tentokrát se nás sešlo míň, zčásti zapracovala choroba, zčásti pracovní povinnosti některých z nás, ale nedostatek účastníků nahradil “přebytek” fotek u těch, kteří přinesli svoje úkoly, takže se zase bylo na co dívat a co hodnotit. Zase se ukázalo, že co se líbí jednomu, nemusí se líbit druhému, takže se debata nesla zase v rovině subjektivních hodnocení a názorů na jednotlivé práce. A to je právě přínosem, že si z toho každý může vzít, co se jemu líbí… Většinu fotek si můžete prohlídnout a zhodnotit na FotoPrůvodci.

Příští FOTOpivo je bez konkrétního zadání – resp. tématem je “volná tvorba“, takže přineste jakékoliv fotky, nad kterými se budeme bavit (jinými slovy – přinést fotky je povinnost, ale je jedno, na jaké téma budou :-)). Tak se pochlapte, ať si neprohlížíme nějaké imaginární fotky, které z nejrůznějších důvodů nemohly vzniknout nebo jste je nemohli donést.

Takže kdy a kde příště? Přece Na kovárně ve středu 16.4. od cca 18:00.

Napsat komentář