Pozvánka na zářijové FOTOpivo

Skončily nám prázdniny, avšak  “Zpět ke strojům!” není třeba zvolat.  X-pozice přes léto totiž vůbec nezahálela: měli jsme nějaké ty výstav(k)y, individuální i hromadné. Též přípravu na velkou říjnovou… nikoli revoluci, ale výstavu ve Tmani. Dále spoluúčast na výstavě v Lanškrouně spojené s vydáním knihy. A také hojnou a úspěšnou účast na fotografické soutěži. Dokonce i jedna svatba se nám tu klube.


Takže jedeme dál ve vyjetých kolejích každoměsíčních fotopiv. To následující se bude konat ve středu 16. září od 18 hodin v salónku restaurace Na Kovárně. Tentokrát ale nechystáme žádný špek jako na srpnovém setkání, prostě se sejdeme nad fotkami.

Jste tedy zváni. Když přinesete fotky, bude to jedině dobře. Ať je nad čím diskutovat. Pokud fotky nepřinesete, hodnotná náhrada by mohla třeba být v pokecu o nějaké knížce (fotografické, případně z nějakého příbuzného oboru; Malého Bobše asi ne), o zajímavé výstavě, klidně i o technice apod. Pokud ani takto nepřispějete, nastupuje náhradní varianta: básnička, udělat zviřátko, zazpívat, zatančit… No, dali bychom radši přednost těm fotkám.

Tak neváhejte a přijďte, budete vítáni!

Napsat komentář