Jak proběhlo květnové FOTOpivo

Květnové FOTOpivo na téma “V letu” proběhlo v nekuřáckém salonku restaurace Na kovárně (alias Dobré světlo). Jako už tradičně přinesla většina účasníků svoje fotky – většinu z nich můžete vidět a komentovat v galerii na Fotoprůvodci.

Fotopivo - V letu
Foto: Zdeněk Tichý

Svoji vzácnou návštěvou nás tentokrát poctila i Radka s Radkem, kteří jsou v ČR krátce na dovolené. Pro většinu účastníků to ale bylo velkým překvapením. Dorazil dokonce i bezdomovec PChe, ale místo fotky přinesl jen vlaštovku “v letu”, že prý má foťák dlouhodobě v servisu. 🙂 A Modrý pes (alias ZB) myslel, že mu uznáme místo fotek pozvánku na jeho výstavu Chrámy (dírkovou komorou). Kdyby to aspoň fotil v letu, ale on ne, klidně si položí “krabičku od mýdla” na zem kostela a pak půl hodiny dělá jakoby nic. 🙂 Během večera se samozřejmě kromě fotek debatovalo i o přípravách chystaného FotoTvrďáka, hodnotila se nedávná svatba Honzy Seiferta.

A co nás čeká příště? Podle vyhlášeného plánu je to téma “Můj svět“. Takže se přijďte pochlubit s tím, co ten váš svět vlastně tvoří – můžou to být fotky rodiny, z práce, koníčků, bydlení – prostě to, co denně potkáváte.

Příště se zase uvidíme v restauraci Na kovárně ve středu 18.6. od cca 18:00. A schválně – dorazí někdo nový?

Napsat komentář