Jarní FOTOpivo

I když pohled z okna neustále potvrzuje nadvládu paní zimy, doufám, že tato pozvánka na jarní FOTOpivo ji konečně přivede k rozumu a donutí ji “sbalit kufry” 🙂

Zdenek Bakštein: Arménie
Foto: Jakub Kencl

Než vás pozvu na první jarní FOTOpivo, ráda bych se vrátila k poslednímu pivu, spojenému s promítáním Zdenka Bakšteina z jeho loňské cesty po Arménii. Bylo to perfektní a myslím, že mohu za nás za všechny Zdenkovi poděkovat za velmi příjemně strávený večer. Bylo vidět, že vás takto koncipovaný večer zaujal, protože v salonku nebylo k hnutí. Fotky byly jako vždy skvělé a povídání poutavé. Po této zkušenosti předpokládáme, že se k této formě FOTOpiv určitě vrátíme. Ještě jednou díky, musím také poděkovat všem, kteří přišli a přinesli své fotografie, nad kterými jsme zakončili celý večer.

 

Lednové FOTOpivo
Foto: Zdeněk Tichý

Tentokrát žádné promítání připravené nemáme, ale zase bychom rádi využili velikonočních svátků a pro následující FOTOpivo vyhlašujeme fotografické téma:

Momentky z Velikonoc

FOTOpivo se bude konat 3. dubna, ale pozor, tentokrát v salonku restaurace Haštalský dědek. Není sice mnoho času na zpracování témata, ale vy to určitě zvládnete 🙂 Začátek se nemění, jako obvykle se na vás budeme těšit od 18 hodin.

Napsat komentář