Podpořme českého zástupce v Hasselblad Masters

Kdo by nebyl hrdý, když někde ve světové konkurenci uspěje nějaký Čech nebo český produkt. Jsem moc rád, že v prestižní soutěži Hasselblad Masters máme svého zástupce. Pojďme ho podpořit.

Hasselblad Masters je prestižní soutěž majitelů fotoaparátů této značky. Letos probíhá už 10. ročník. Snímky jsou rozděleny do 11 kategorií podle žánru a v každé kategorii vybírá odborná porota (kde mj. zasedly takové osobnosti, jako Anton Corbijn nebo Douglas Kirkland) deset finalistů, pro které pak může hlasovat i veřejnost. V principu to funguje tak, že každý porotce má 550 bodů, které může rozdělit mezi účastníky (v každé kategorii může ale dát max. 50 bodů) a veřejnost funguje jako další porotce (tj. i hlasy veřejnosti se pak přepočítají uvedeným způsobem). Tímto principem pak vyjde celkový vítěz.

Mezi letošních 10 finalistů v kategorii Architektura vybrala odborná porota i Jiřího Jiroutka s projektem Fenomén Ještěd.

Chcete se tedy stát jedním z porotců a podpořit Jirku v jeho úspěchu? Pak mu třeba můžete dát svůj hlas. Stačí se jen zaregistrovat na uvedené stránce a rozdělit body (1-5 pro každého finalistu), které máte k dispozici jako veřejný porotce.

6 komentářů u „Podpořme českého zástupce v Hasselblad Masters“

  1. A co kdyz…

    A co kdyz se mi fotky od jineho autora libi vice?

    (Jo, kde jsou ty casy, kdyz Rudi Kovanda malem vyhral Zlateho slavika!)

    Odpovědět
    • a co kdyz…

      Předpokládal jsem, že podobné dotazy nebudu muset zodpovídat, ale budiž… ;-(

      Každý má doufám vlastní hlavu a podobná rozhodnutí a zdůvodnění, proč to udělal nebo neudělal si doufám vyřeší sám se sebou…

      Nebo jste tady někde četli, že když to neuděláte, nebudete se už nikdy moct podívat na Paladix a autor fotek, kterému jste nedali hlas Vám zaviruje váš počítač? A když ho dáte, tak budete mít sedm let jenom štěstí a peníze od Billa Gatese se jen pohrnou?

      Ach jo… ;-(

      Odpovědět
      • a co kdyz…

        No vidíš, teprve do diskuse napíšeš ty zásadní informace, které by ti zvedly čtenost článku :-))))))))))

        Odpovědět
  2. Spíš..

    ..než že bych je dal jemu, tak nikomu. Ta soutěž má opravdu hodně špatné technické zpracování. Naprosto otřesná komprimace JPEGů, malé fotky a opravdu dost pomalé stránky.

    Nicméně i přes to se tam najde pár lidí, kteří očividně umí..

    Odpovědět

Napsat komentář