PF 2007

Vážení čtenáři,

dnešní doba je rychlá, stalo se skoro tradicí říkat každou chvíli, že něco nestíháme, že na něco nemáme čas. Každý by si jistě přál mít možnost zastavit čas. Pokusil jsem se tuhle symboliku zachytit i na letošním PF, posuďte sami, jak se mi to povedlo… 🙂

PF 2007
PF 2007 – Čas nezastavíš

Citát na PF taky společně s tou fotkou symbolizuje ještě jednu důležitou událost, která se letos stala – po 8 letech provozu jsme uzavřeli náš obchod. Důvodů pro to byla celá řada, asi nemá moc cenu je rozpitvávat, každopádně se tím určitě řada věcí změní – některé možná budou mít dopad i na magazín, který byl ze zisků z obchodu financován. Uděláme ale maximum proto, abychom magazín zachovali, protože si myslím, že je v něm obrovské množství práce, kterou by bylo opravdu škoda jen tak zahodit. A to nemluvím o té spoustě informací, které jsou platné i v dnešní “rychlé” době. Takže nám držte palce…

Na závěr bych vám chtěl poděkovat za přízeň, kterou nám denně prokazujete. Rád bych vám za celou naši redakci popřál všechno nejlepší do nového roku, hodně zdraví, štěstí, lásky, osobních, pracovních a fotografických úspěchů.

17 komentářů u „PF 2007“

  1. škoda

    Škoda je obchodu, ale magazínu by byla škoda ještě větší. Nakonec jsou i jiné obchody, ale druhý Paladix nevidím. Lze nějak pomoci?

    Odpovědět
  2. Magazín nesmí zaniknout

    Magazín, ale hlavně bazar nesmí zaniknout. Je totiž na něm, asi jako na jediném, možno vyhledávat. Zde jsem se vzdělal asi jako v základní škole. Pane Pola držím Vám, ale neskromně i sobě palce. Fakt by to byla škoda !!! Hodně zdraví, štěstí a dobrého světla v roce 2007. Everest – Šturma

    Odpovědět
  3. Škoda

    Paladix mám taky moc rád. Než aby tenhle magazín zanikl, to bych raději platil nějaké dobrovolné příspěvky a možná bych nebyl sám.

    Odpovědět
  4. Škoda

    Tak tohle není zrovna moc optimistická PF… Tento web je pojem a byla by veliká škoda kdyby zanikl.Obchodu jsem nikdy nevyužil,ale i to je škoda,když finančně “táhl” PALADIX .

    Takže přeji vše nej v novém roce a ještě mnoho úspěchů na Paladix foto-on-line všem kteří s ním mají co dočinění,ať už redaktoři,přispěvatelé či jen čtenáři.

    Xfantasy

    Odpovědět
  5. I mě je to moc líto

    Tak tohle je opravdu zdrcující zpráva. V obchodě Paladixu jsem často a velmi rád nakupoval a dával jsem ho vždy jako příklad toho, jak to má fungovat. Bude mi opravdu velmi chybět a na jiný si budu asi jen těžko zvykat ….
    Jinak přestože pracuji pro “konkurenční” magazín, tak jsem Vás nikdy nebral jako konkurenty ale jako kolegy. Doufám, že to tak i zůstane a budu Vám i nadále držet všechny palce. Nejen do Nového roku 2007 Vám proto přeji hodně úspěchů a zůstávám i nadále Vaším věrným čtenářem.
    Zdravím a přeji dobré světlo.
    Michal Kupsa

    Odpovědět
  6. Díky

    Ahoj Pavle, přidávám se ke slovům díků za dosavadní Paladix; ovlivnil určitě už celou fotografickou generaci 🙂 Ať se vám v novém roce daří, i když už bez obchodu.

    Odpovědět
  7. Škoda by bylo bazaru

    Z ostatních rubrik toho moc nevím, moc jsem to nesledoval, ale bazar je jeden z nejlepších. Jednak je na něm inzeruje fakt hafo lidí a jednak má třídění a vyhledávání. Což třeba digineff nemá. A jiné bazary zas trpí nedostatkem inzerujících. Což je taky k ničemu.

    Odpovědět
  8. Vše dobré v roce 2007

    Zdravím a přeji dobré světlo pro objektiv i pro duši v roce 2007. A sobecky doufám, že magazín nezanikne 🙂

    Odpovědět
  9. Ahoj. Toje mi líto.

    Ahoj. Fotím sice už dost let,ještě z těch dob vlasním starý Zenit 11,ale tak nějak spotřebitelsky. Jezdím hodně na hory a tak jsem se vybavil technikou digitální,ale pořád nejsem z výsledkem nejak spokojen a tak jsem ve velké míře začal čerpat vědění o filtrech,EV a jiných. Tyto stránky pro mě byly právě tou největší studnicí. Jesti tenhle net zanikne,bude to jako bych přišel o učítele. Skuste vytrvat. Moc Vám fandím a držím palce. Nejen kvůli mě.
    Dobrá světlo. Petr

    Odpovědět
  10. Diky a drzim palce

    Přeji napřed vše nejlepší do nového roku, ale aktuálně bych vám chtěl poděkovat. Paladix je asi můj nejoblíbenější web, výborné články, pokud jsem si něco fotografického na webu kupoval, tak tady…, i přes bazar leccos otočil, takže díky jsou na místě.
    O to víc mě mrzí, že končí “obchod”, který to financoval. Nevím, jak pomoci, tak jen ještě jednou díky a PF2007!
    Martin Malec

    Odpovědět
  11. snad to ještě vydrží

    Holt tady bude i nějaká ta vlezlá reklama, ale pokud to zachrání magazín, budu za ni rád:)
    J.

    Odpovědět
  12. PF 2007

    Vsem, kteri se podili na tomto skvelem webu, preji vse nej v dalsim roce.
    Doufam, ze se podari Paladix udrzet.

    PS: nez reklama, to radeji prispevky, ale nechci vyvolavat flame na konci roku 🙂

    Odpovědět
  13. Spatne ceny

    Trh je nekompromisni. Me osobni zkusenosti z obchodem byly ve 4rech pripadech vzdy negativni a to : nekonkurecni cena nabizeneho vyrobku. Z duvodu ceny jsem nikdy nic nekoupil, a to rozdily rekneme u 2000 Kc +- 100 Kc neresim.

    Odpovědět
    • spatne ceny ??

      Nema cenu ted mlatit starou slamu :-(. Ale existovala zde garance nejnizsi ceny (pokud clovek nasel nizsi cenu, tak sel mistni obchod na ni a jeste krapet nize).

      Skoda, par penez jsem zde utratil (i pro zname, nejenom pro me).

      Odpovědět
      • spatne ceny ??

        Garance nejnižší ceny (alespoň v mém případě – možná jsem měl smůlu) poslední dobou moc nefungovala. Velmi často jsem dostal odpověď, že snížení ceny není možné. Navíc byla dost otrava při nákupu několika věcí zaráz nejprve o ceně každé položky zvlášť smlouvat.

        Odpovědět

Napsat komentář