PF 2015

O odhodlání…

Při hledání citátu pro letošní PFko jsem narazil na jeden, který se mi sice líbil, ale nakonec jsem ho nepoužil:

Neříkejte, že nemáte dost času.
Máte k dispozici úplně stejně hodin denně, kolik měli Michaelangelo, Kryštof Kolumbus, T. A. Edison, Albert Einstein nebo Winston Churchill.
(Brown H. Jackson)

Často slýchám, že někdo nemá na něco čas. Bohužel ani já nejsem výjimkou a pak toho lituju. Na druhou stranu kolem sebe vidím neuvěřitelné plýtvání časem nás všech. Proto bych si přál, abychom v sobě našli všichni dostatek odhodlání na to, co považujeme opravdu za důležité. Protože pak si čas určitě najdeme.

Přeji všem kromě odhodlání i pevné zdraví, spoustu lásky a radosti…

PF 2015

4 komentáře u „PF 2015“

  1. Díky za přání

    At je příští rok zas o kousek lepší než letošní a at si každý na zdejším bazaru najde ten svůj nástroj, se kterým bude ten svuj volný čas vyplnovat a zachycovat pro budoucí generace 🙂 ………

    Odpovědět
  2. PF

    Děkuji za všechny, jež si toto přečetli, bohužel pro zmiňované lidi byla práce koníčkem, mne jen zdržuje od důležitých věcí, tito lidé žili v době, kdy čas měl jinou hodnotu. Ovšem zajisté jím neplýtvali, tak jako my… nechť se každému podaří najít cestu k vnitřnímu klidu a k tomu, co by chtěl dělat.

    Odpovědět
  3. PF 2015

    přidávám se k ostatním s díky za přání a rovněž i já bych popřál tomuto serveru málo podvodníků a plejádu spokojených uživatelů, jako jsem třeba já. Paladix je téměř vždy po ránu první co pustím, pak Nikonclub a pak teprve denní zpravodajství. Také bych chtěl poděkovat panu Polovi a jeho spolupracovníkům za jeho práci. Třeba seriál na téma LightRoomu mi ušetřil práci a nervy vysvětlováním některým lidem co a jak a i sám jsem nějakou inspiraci také našel.
    Skvělá práce hoši a dobré světlo a úlovky v 2015
    Marcel alias Macek73

    Odpovědět

Napsat komentář