Podzimní fotoúkol pro zimomřivé

Vydejte se s námi na lov beze zbraní do svého obýváku, ke kanapi a ústřednímu topení.

Začal podzim a většina zvířeny už zalezla do svých brlohů a nor. Jsou však i taková zvířátka, která nikam nezalézají. Leda tak pod gauč. Rodičů kocour má svůj úkryt ve skříni, babiččin pes v kůlně, sestřina plyšová myš mezi polštáři a můj bratr ve svém kutlochu, kterému honosně přezdívá pokoj…

Dozajista má i mnoho z vás doma, u příbuzných či sousedky nějaké to zvířátko, které občas podrbe za ouškem (pokud teda ouška má), a když se nikdo nedívá, hodí mu nějakou tu dobrotu.

Takže další domácí úkol je zde a jeho zadání je následující:



Vyfoťte domácího mazlíčka!

Fantazii se meze nekladou. Můžete vyfotit tchýni, jak ji škrtí váš nejmilejší had, jak si sousedův pes označkoval nohu toho zlého pána od vedle, a nebo prostě jenom kočku na plotě. Pokud pošlete fotku pavouka, kterého si v práci vykrmujete, aby vás zbavoval much, uznáme vám to také. Nemusí to být dokonce nutně ani váš osobní mazel.


Kocka

Takže vezměte fotoaparáty a hurá na lov „divokých“ křečků, koček, andulek, buldočků či neonek, jejichž džunglí je akvárium ve vaší pracovně, obývák, zahrádka nebo voliéra.

Ulovené snímky nám zašlete do 30.11.2003 na adresu info@paladix.cz. Musí být ve formátu JPG a jejich velikost by neměla přesáhnout 800×600 bodů. Z vašich snímků vybereme ty nejzajímavější a vystavíme je zde na Paladixu.

Lovu zdar…

1 komentář u „Podzimní fotoúkol pro zimomřivé“

Napsat komentář