Pozvánka na Close Air III.

Close Air už se stává tradicí a jinak tomu nebude ani letos, proto dovolte, abych vás pozval na jeho třetí ročník.

Chalupa v Bratrouchově
Chalupa, kde se bude konat Close Air

Akce se bude, stejně jako v předchozích ročnících, konat na chalupě v západních Krkonoších v obci Bratrouchov, nedaleko Rokytnice nad Jizerou. Vzhledem k roční době se dá očekávat sněhová nadílka a okolí tedy může nabídnout program a zábavu nejen pěším a fotografům, ale i lyžařům. Pěšky nebo na běžkách lze od chalupy vyrazit na Dvoračky a dále na hřeben ke Kotli, prameni Labe, nebo až na Mísečky, sjezdaře jistě uspokojí vleky a sjezdovky v Rokytnici nad Jizerou nebo Harrachově.

Close Air III. - kudy přijedete
A teď to nejdůležitější, datum konání bude od pátku 11.3.2005 do neděle 13.3.2005, pro zájemce s možností prodloužení. Přihlásit se můžete pomocí formuláře, po odeslání vám mailem přijde potvrzení s podrobnějšími informacemi. Do poznámky ve formuláři prosím napište téma a počet diapozitivů, které budete promítat. Cena za osobu na víkend bude 350,- Kč, v této ceně je páteční večeře, v sobotu snídaně a večeře, nedělní snídaně a po celý víkend něco k pití – pivo, víno, nealko, káva, čaj. A pozor, protože chalupa není nafukovací, počet účastníků bude omezen na 20, proto neváhejte a přihlaste se co nejdříve. Konečná uzávěrka přihlášek bude 7.3.2005.

Krajina u Bratrouchova
Podvečer v horní části Bratrouchova

Jako povinná vstupenka bude opět požadována série alespoň tří fotografií jednotného tématu, minimální rozměr fotografií je 15×21 cm. Doporučuji vstupenku nepodceňovat a fotografie nezapomenout, hříšníci a zapomětliví to nebudou mít lehké ;-).

A jaký bude program? V pátek příjezd a podle počtu diapozitivů buď volná zábava nebo první část promítání. V sobotu přes den bude dán prostor pro výlet nebo jiný volný program a večer začne hlavní část akce, kdy je na programu prohlídka vašich fotografií a hlavně promítání diapozitivů, které doufám přivezete v hojném počtu. V neděli bude opět možnost výletu nebo lyžování a večer odjezdy.

Lyžařská pohoda
Krkonoše, cesta z Rezku na Dvoračky

A co vzít ještě s sebou? Mimo fotografií a diapozitivů si vezměte pantofle, spacák a karimatku. Pro nejrychlejší je k dispozici několik matrací, ale ty budou obsazovány podle toho, v jakém pořadí přijedete, případně podle zásluh – kdo přiveze plátno a projektor nebo čerstvé křupavé rohlíky :-). Teplá voda na chalupě teče a mrznout také nebudete, není tedy potřeba spacák do extrémních podmínek. Ostatní vybavení dle vlastního uvážení.

6 komentářů u „Pozvánka na Close Air III.“

  1. jsem smolař

    Vypadá to, že Close Air je pro mě nadosmrti zapovězen. Včera mi oznámili termín výměny oken na druhé půlce baráku a hádejte kdy to budou dělat? :-((( Budu na vás myslet a zároveň vám opět závidět tu pohodu a nádheru, kterou si tam určitě užijete.

    Odpovědět
  2. To uz se rovna zazraku 🙁

    Uz skoro ctyri roky si rikam ze vyrazim na nejblizsi OpenAir nebo CloseAir a pokazde je to v terminu kdy z nejakeho duvodu nemuzu jet. To uz je vazne zazrak :-(((

    Odpovědět
  3. také se přidám

    Trefa do černého. Vyhrožoval jsem, že tentokrát ur-či-tě! a nakonec prd! Ale aspoň mám lepší výmluvu než Jakub. :o) Fotografickou.

    Odpovědět

Napsat komentář