Pozvánka na druhý ročník výletu za vínem a promítáním

Rok nám rychle uběhl a opět je tu podzim a čas vína. Protože loňská akce ve sklípku měla úspěch, rád bych Vás pozval na druhý ročník výletu za vínem s promítáním o horách do sklípku k panu Miroslavu Cabanovi.

Akce se uskuteční v sobotu 29.11.2003 na Jižní Moravě v Hustopečích u Brna ve vinném sklípku U Krbu. Hlavní částí programu bude opět beseda s Ing. Miroslavem Cabanem, který nás promítáním diapozitivů a videa přenese do světa hor. Téma besedy bude ještě upřesněno, ale s největší pravděpodobností nás čeká Jižní Amerika a Aconcagua. Pokud přijedete dříve a budete se chtít podívat po okolí, můžete navštívit například zámek v Lednici, Mikulov nebo Pálavu.

Kudy přijedete? Hustopeče jsou městečko ležící na dálnici D2, 25 km od Brna, 225 km od Prahy. Po sjetí z dálnice na EXITu 25 pojedete 1,5 km rovně Hustopečemi, až narazíte na jedinou světelnou křižovatku v Hustopečích. Za touto křižovatkou se dáte první odbočkou vpravo a hned druhou odbočkou vlevo. Pojedete 200m do kopce, až před sebou uvidíte budovu s nápisem Vinný sklípek U Krbu. Začátek akce se předpokládá v 19:00 hodin.

Cena za večer ve sklípku je 430 až 480 Kč za osobu, podle počtu lidí, v této ceně je večeře (grilované kuře), předpůlnoční studená večeře (obložená mísa – salám, sýr, zelenina), promítání s přednáškou a neomezená konzumace vína. Dobrou zprávou pro řidiče je, že ubytování se tentokrát podařilo zajistit přímo v Hustopečích v ubytovně v autokempu, cena za osobu a noc je 150 Kč.

Přihlásit se můžete pomocí formuláře, po odeslání dostanete na uvedený mail potvrzení. Vzhledem k nutnosti objednání ubytování a jídla bude nutné předem zaplatit zálohu účastnického poplatku 300 Kč za osobu, podrobnosti k platbě se dozvíte v mailu, který vám přijde po odeslání přihlašovacího formuláře. Uzávěrka plateb a přihlášek je 31.10.2003. Dotazy a připomínky můžete posílat mailem nebo zde do příspěvků k článku.

Těším se na setkání, rodinné příslušníky nebo přátele můžete vzít samozřejmě s sebou.

7 komentářů u „Pozvánka na druhý ročník výletu za vínem a promítáním“

  1. V ubytovně se krade!!!

    Minulý víkend obsolvovali návštěvu sklípku mí dva synové a bydleli v citované ubytovně. Na pár minut odešli do koupelny a když se vrátili, zjistili, že jim někdo odcizil oba mobilní telefony. Na okně bylo odtržené pletivo.

    Odpovědět
  2. bazen,doprava

    Koukam ze tam je i bazen:)).Ze bychom si zaplavali:)nebo zabruslili?Koukam koukam uz mi bude 18 kdyz bude ta akce.mel bych dotaz da se tam dostat i jinak nez autem?
    Dikas

    Odpovědět
    • RE: bazen,doprava

      takze do Hustopeci se da dostat vlakem rychlikem do Brna, ci Breclavi, odtud courakem do Sakvic, kde se prestupuje na lokalku do Hustopeci…
      popripade tam jede autobus, pro Prazaky jede v patek nekolik spoju…
      David KORDA / marinak2

      Odpovědět
  3. Uzávěrka se blíží

    Zdravi a chtel bych pripomenout, ze 31.10. a uzaverka prihlasek do sklipku
    se blizi, proto kdo mate zajem se zucastnit, nevahejte a prihlaste se.
    Podrobnosti a prihlaska je na Paladixu na: http://www.paladix.cz/rs/clanek.php?aid=10799

    Honza (momentalne si v Bratrouchove uzivajici azura, snehu a dnes i prvnich
    bezek v sezone 🙂

    Pro uplnost seznam prihlasenych:
    Honza Seifert
    Luky + 1
    dundee + 1
    Rastino
    Tomas Frydek + 1
    harnod + 1
    Jakub Kencl
    blev

    Odpovědět
  4. Tak jsem to zase nestihl …

    Ja ted na Paladixu dlouho nebyl, takze jsem to opet nestihl. Je nejaka moznost abych se presto jeste mohl prihlasit?

    Odpovědět
    • RE: Tak jsem to zase nestihl …

      Ahoj, klidne se jeste prihlas, minuly tyden dva lidi odhlasili ubytovani, takze se spanim problem nebude a presny pocet jidel ve sklipku budu objednavat v tydnu konani akce.
      Honza

      Odpovědět

Napsat komentář