Pozvánka na XPO 2010

Po létě, které nám předvedlo všechny své kladné i záporné stránky, nás čeká podzim a s podzimem již tradiční XPO. Protože nám ale FOTOpiva ukázala, že by mnozí z vás rádi jeli na podobnou akci s námi, to letošní XPO bude otevřené i pro širší fotografickou veřejnost.

Pozvánka na XPO 2010

Jak jsem již avízovala u pozvánky na letní FOTOpivo, připravujeme již třetí ročník X-pozičního podzimu. Po dvou ročnících, které se konaly v různých koutech Šumavy se letos přesuneme na malebné Třeboňsko.

Rádi bychom vás tedy pozvali do penzionu Borovanský mlýn, který se nachází 1 km od městečka Borovany, 16 km od Třeboně a Českých Budějovic. V okolí si najdou své vyžití milovníci přírody, muzeí a historie, geocachingu, jízdy na kole
či rybolovu, penzion je vhodný i pro rodiny s dětmi. Kromě velkého hřiště s prolézačkami je součástí i Pohádková půda a miniaturní ZOO. V penzionu je restaurace s velmi dobrou kuchyní a obrovskými porcemi (ověřeno na vlastní oči i žaludek :-)).

A abychom nezapomněli, že se jedná o fotografický víkend, budou nás čekat již tradiční tři fototémata se závěrečnou nedělní vernisáží na šňůrách, večerní promítání a soutěž XPO FOTO 2010.

Pozvánka na XPO 2010

Soutěže se může zúčastnit každý z účastníků, počet soutěžních fotografií je 1-3, můžou být seřazeny do série či jako samostatné fotografie ve formátu cca A4 až A3 nebo čtverec odpovídajícího rozměru. Doporučujeme adjustaci na kartonu.

Fotografie by měly být pořízeny v tomto roce. Budou vystaveny po celý víkend až do sobotního večera, kdy proběhne vyhodnocení všemi účastníky, vyhlášení vítězů s předáním cen bude současně s nedělní vernisáží.

Jako vždy uvítáme, když si i vy pro potěchu ostatních připravíte ukázky z vaší tvorby, buď v datové podobě nebo i na papíře, ale nebráníme se ani diapozitivům či jiným formám prezentace. Záleží jen na vás, co a jak budete chtít ostatním ukázat, každopádně dataprojektor, plátno, kolíčky a šňůry patří k základnímu vybavení (diaprojektor zajistíme po domluvě, případně můžete přivézt vlastní).

Tak a teď něco důležitých informací:

Datum konání: 27. – 31.10.2010

Cena:

  • 500,- za noc a osobu včetně snídaně
  • 350,- děti od 3 do 10 let včetně snídaně
  • děti do 3 let zdarma bez nároku na lůžko

Záloha:

  • 550,- za osobu (1 noc ubytování plus 50,- paušál na ostatní náklady)
  • 350,- děti od 3 do 10 let

Platba: Po zkušenostech z minulých let budeme vybírat zálohu za první noc pobytu a doplatek zaplatíte přímo v penzionu (hotově, kreditní kartou). Tato záloha je nevratná, v případě nedojezdu bude využita jako storno poplatek.

Pozvánka na XPO 2010

Uzávěrka přihlášek: 30.9.2010

Přihlášky zasílejte na email oa@paladix.cz s udaným počtem osob či případným jiným datem příjezdu či odjezdu. Zatím je volných postelí dost, ale neváhejte, kdo zaváhá, nejede.

Termín pro zaplacení zálohy je do 15.10.2010. Číslo účtu a variabilní symbol pro platbu vám zašlu při potvrzení vaší přihlášky.

2 komentáře u „Pozvánka na XPO 2010“

  1. Ceny do soutěže

    S radostí vám oznamuju, že díky vstřícnému přístupu firmy Zoner a nakladatelství Zoner Press budou ceny pro vítěze ve fotografické soutěži velmi lákavé, tak se pochlapte a přivezte ty nejlepší fotky… 🙂

    Odpovědět
  2. XPO

    ahoj, rad bych podekoval organizatorum, hlavne Katce. Byl to super vikend, skoro bych rekl, ze pro mne nejlepsi letosni.
    Spousta inspirace a predsevzeti!
    Matej

    Odpovědět

Napsat komentář