Prázdninová fotosoutěž

Léto, prázdniny, dovolená, to vše jsou důvody pro oprášení fotografické techniky i u těch, co na své koníčky nemají moc času. Ale samozřejmě je to čas, který si užívají i ti, jejichž třetím okem se stal fotoaparát přirostlý k rukám.

Předchozí dvě soutěže “Vaše nejmilejší fotografie” a “I See Faces” se setkaly s velkým zájmem a už známe i vítěze poslední jmenované. Při debatě nad tématem další soutěže jsme se shodli na tom, že tentokráte by bylo třeba zvolit téma a hlavně zpracování, které více ukáže, jak se dokážete s fotografií popasovat. Při hodnocení posledních soutěží jsme si všimli, že většina fotografií je barevných a tak byla první podmínka soutěže na světě. Fotografie by měla být černobílá. Nad formátem jsme moc dlouho nepřemýšleli, i když padaly takové návrhy jako třeba panorama, ale nakonec jsme se celkem jednoznačně rozhodli pro čtverec. No a téma? Posuďte sami.

Prázdninová fotosoutěž

Téma: Člověčiny

Formát: Čtverec

Zpracování: Černobílá fotografie

Divadlo

Přejeme vám tedy krásné a klidné léto, pěknou dovolenou a příjemné chvíle strávené s fotoaparátem i bez něj a těšíme se na vaše soutěžní fotografie, které bude jako obvykle hodnotit porota složená z redaktorů serveru Paladix. Pro vítěze máme připravenu jako hlavní cenu licenci Zoner Photo Studia 13 PRO.

Podmínky soutěže:

Své soutěžní příspěvky můžete zasílat na adresu ukoly@paladix.cz.
Obesláním naší soutěže souhlasíte s případným uveřejněním na Paladix.cz
a zároveň s možností redakčních úprav textů.
Soutěžní příspěvky, které nebudou splňovat zadání, mohou být vyřazeny.

Fotografie můžete zasílat ve formátu JPEG o rozměrech maximálně 1024×1024 bodů,
ke každé náhled o rozměru nejvíce 250 bodů.

Uzávěrka soutěže: 31. srpna 2011

Napsat komentář