Vánoční akce: sleva 20% na fotoknihy Book Maker

Chcete o Vánocích udělat někomu radost vlastní fotoknihou, albem, kalendářem nebo pohlednicí? Pak využijte akční slevu 20% na veškeré fotoprodukty Book Maker.

Ve spolupráci s Art D – Grafický atelier Černý s.r.o., který provozuje službu Book Maker, jsme pro všechny čtenáře připravili mimořádnou Vánoční akci – 20% slevu na veškeré fotoprodukty, které Book Maker nabízí (fotoknihy, fotoalba, fotopohlednice, fotokalendáře, fotosešity).

Podmínky akce

  1. Objednávku je třeba odeslat ze speciálně upraveného instalačního balíku, kde při instalaci zadáte aktivační kód 1111.
    Pokud už máte dřívější verzi Book Makeru (tj. starší verzi 5.5 nebo novou verzi 6.0 bez našeho aktivačního kódu), je nutné tyto verze odinstalovat a nainstalovat naši s aktivačním kódem 1111!
  2. Objednávku je třeba odeslat do 10.12.2009 23:59
  3. Objednávka platí na všechny nabízené fotoprodukty Book Maker
  4. Objednávkou se automaticky stáváte členy věrnostního programu Art-D
POZOR!

V ceníku a při objednávce uvidíte stále plnou cenu, slevu 20% Vám odečtou pracovníci ateliéru Art-D až při potvrzení objednávky. Během objednávkového procesu v programu Book Maker tedy uvidíte stále plnou cenu, vyčíslení slevy Vám přijde až po objednání e-mailem od Art-D.

Informace ke stažení, nabídce apod. naleznete zde.

2 komentáře u „Vánoční akce: sleva 20% na fotoknihy Book Maker“

  1. Book – maker

    Ahoj, díky moc za fajn článek, ráda bych využila slevy a tak jsem se chopila udělat fotoalbum v bookmakeru a mám dotaz: když tam hodím nějakou fotku při návrhu fotoalba – je celá rozmazaná! I když dám náhled – je pořád rozostřená. Chci se zeptat – jestli to tak je prostě jen aby se ten program tak nepřetěžoval, nebo mi pak skutečně vytisknout rozostřené fotografie?? děkuji za odpověď.
    Přeji hezké svátky Vánoční.

    Ahoj Pipla

    Odpovědět
    • book – maker

      To záleží jak je ta fotka velká. Kdyžtak mi ji pošlete e-mailem (pavel.pola@paladix.cz), podívám se na to. Taky napište, jak velkou děláte knihu. Ty náhledy se pochopitelně zobrazují v nižší kvalitě, ale nemělo by to být zase tak moc…

      Odpovědět

Napsat komentář