Vánoční FOTOpivo

Poslední neboli listopadové FOTOpivo se velmi povedlo. Účast byla hojná a fotografií ke zhlédnutí a diskuzi byla také přehršel.

fotopivo
Foto: Daniel Drašar

Po dlouhé době se k nám také připojili Martin Haleš a Martin Valent a tak tedy těm z vás, kteří je znáte, je určitě jasné, že se bylo na co dívat i o čem si povídat. Již v průběhu večera se někteří začali zajímat o to, zda bude ještě prosincové pivo a tak jsme nakonec dali hlavy, tedy vlastně našlapané předvánoční programy, dohromady a přeci jen jsme se k nějakému datu dopracovali.

Ráda bych vás tedy pozvala na poslední letošní FOTOpivo a to ve středu 11. prosince do restaurace Na Kovárně. A abychom si ty vánoce užili i fotograficky, vyhlašujeme na toto FOTOpivo i téma: Ježíšek na krku. Je nám jasné, že času moc není a tak abychom některé z vás neodradili dodáváme “…co
nenafotíš, můžeš okecat”
. A když se nám blíží ty vánoce, rozhodli jsme se, že tentokrát budeme hodnotit. Nejlepší téma a nejlepší řečník se může těšit na pěknou cenu. Přijďte tedy včas, začátek je jako vždy v 18 hodin a jak jinak než fotky s sebou.

Napsat komentář