FOTOpivo – březen 2020 a třetí kolo FOTOpivníka 2020

Omlouváme se, ale kvůli vyhlášení stavu nouze musíme březnové kolo FOTOpivníka 2020 ZRUŠIT. Jakmile se situace uklidní, najdeme náhradní termín.

Letošní FOTOpivník se nám pěkně rozjel, účast je zatím vysoká a doufáme, že nám ho nepřekazí ani nějaký koronavir. Když to jen trochu půjde a někdo nám nezakáže hospodu, tak se v březnu potkáme:

ve středu 18. 3. 2020 v 18:00 Hells Bells Beer Pub, Letohradská 50 – dolní patro lokálu

Nehodláme nic zlehčovat, ani podceňovat, takže prosím sledujte stránky Paladixu, kde vás budeme minimálně den předem informovat o našem setkání. Chápeme obavy některých účastníků, případně i podmínky jejich zaměstnavatelů, takže omluvenky budeme přijímat a fotografie v elektronické podobě při neúčasti také. Pokud bychom byli nuceni naše setkání zrušit, najdeme určitě náhradní termín v budoucích, poklidnějších časech a o třetí kolo určitě nepřijdete 🙂

Zrušeno

Tématem tohoto kola je dle pravidel naší soutěže o FOTOpivníka roku 2020 – 3 (tři, třetí…). Pozor, pozor, nejedná se jen o fotku pro třetí kolo soutěže. Pokud byste chtěli získat bonusové body navíc, měly by vaše fotografie zapadat i do celoroční série viz pravidla. Zdá se to jednoduché, někteří na prosincovém FOTOpivu tvrdili, že je to až nudné. My si to ale nemyslíme. Dá se s tím pěkně pohrát, sérii vymazlit… No, ale to už je jen a jen na vás.

A ještě jednou prosím pozor! Po FOTOpivu nezapomínejte posílat svoje fotky také k nám, do redakce na adresu: fotopivnik@paladix.cz.

Pokud se nehodláte soutěže účastnit a téma vám zrovna nesedí, nevadí. Doneste jako vždy libovolné fotografie na ukázku a k diskuzi, nebo si přijďte jen tak popovídat. Těšíme se na vás a doufáme, že vás probíhající soutěž zaujme.

6 komentářů u „FOTOpivo – březen 2020 a třetí kolo FOTOpivníka 2020“

  1. Lahváč s Fotoprůvodcem

    A co takhle využít nastalé situace a oživit Fotoprůvodce? Bůhví jak dlouho se celá ta záležitost potáhne a je škoda pěkně rozjetou fotopivní “dvanáctku” nechat umřít na nějaký blbý virus. Workshopy a bodování jsou tam funkční, proč je nevyužít? Každý účastník povinně oboduje a pořadí 1. – 5. se určí součtem bodů. Co vy na to?

    Odpovědět
    • lahváč s fotoprůvodcem

      Ahoj Stando, určitě dobrý nápad oživit FOTOprůvodce, ale FOTOpivo a tím pádem i FOTOpivníka bych rád zachoval ve stejném formátu jako vždy byl = osobní setkání.

      Odpovědět
      • lahváč s fotoprůvodcem

        To každopádně. Měl jsem na mysli jen měsíce, kdy FOTOpivo formou osobního setkání nebude možné. Březen se zdá být v tomto směru ztracený a obávám se i o duben. Je samozřejmě možné to vše odprezentovat zpětně, ale bude to pak zbytečně zahuštěné. Je to samozřejmě jen námět a naráží to na fakt, že ne všichni mají na Fotoprůvodci účet. Na druhou stranu je vytvoření účtu a vložení fotky celkem triviální záležitost a myslím, že mezi námi snad není nikdo bez přístupu k internetu či někdo kdo by si s tím neporadil.

        Odpovědět
  2. Díky kvůli!

    Pokud se něco stane v důsledku negativního jevu, píše se “kvůli”, nikoliv “díky”. Takže například “Kvůli Kalouskovi nejsou roušky, ale díky panu Andrejovi budou.”
    Děkuji za pozornost.

    Odpovědět
    • díky kvůli!

      Ondřeji, díky za upozornění, opraveno. I když s tím příkladem nemohu souhlasit 🙂 Hezký den

      Odpovědět

Napsat komentář