FOTOpivo – červen 2020 – třetí a čtvrté kolo FOTOpivníka 2020

Letošní FOTOpivník se nám pěkně rozjel, účast byla zatím vysoká a doufali jsme, že nám ho nepřekazí ani nějaký koronavir. Překazil! Ale už to zase jde, takže můžeme směle vyhlásit červnové FOTOpivo a spojit dvě kola FOTOpivníka 2020.

POZOR! POZOR! Změna lokálu. Hells Bells nepřežil karanténu, tak se zatím provizorně stěhujeme. Co bude dále uvidíme.

V červnu se potkáme:

ve středu 24. 6. 2020 v 18:00 Restaurace NOLA na Pankráci

Fotopivník 03 2020

POZOR! POZOR! Jedeme dvě kola najednou. Tématem tohoto kola je dle pravidel naší soutěže o FOTOpivníka roku 2020 – 3 (tři, třetí…) a 4 (čtyři, čtvrtý…).

Nejedná se jen o fotku pro třetí a čtvrté kolo soutěže. Pokud byste chtěli získat bonusové body navíc, měly by vaše fotografie zapadat i do celoroční série viz pravidla. Zdá se to jednoduché, někteří na prosincovém FOTOpivu tvrdili, že je to až nudné. My si to ale nemyslíme. Dá se s tím pěkně pohrát, sérii vymazlit… No, ale to už je jen a jen na vás.

A ještě jednou prosím pozor! Po FOTOpivu nezapomínejte posílat svoje fotky také k nám, do redakce na adresu: fotopivnik@paladix.cz.

Pokud se nehodláte soutěže účastnit a téma vám zrovna nesedí, nevadí. Doneste jako vždy libovolné fotografie na ukázku a k diskuzi, nebo si přijďte jen tak popovídat. Těšíme se na vás a doufáme, že vás probíhající soutěž zaujme.

Napsat komentář