Autobus aneb čtrnácté FOTOpivo

Měsíc se s měsícem sešel a v restauraci Na kovárně proběhlo ve středu 27. 2. další FOTOpivo.

Tentokrát bylo poněkud improvizované, protože jsme zjistili, že se v x-pozici rozmáhá skleróza (alespoň pokud jde o rezervace termínů) a že náš oblíbený salónek je obsazen a hned tak se neuvolní. Naštěstí prokázala své obrovské manažerské nadání Katka a za mírný poplatek jedné rundy nám zajistila čtyři stoly v oddělené části hospody hned u baru.

Nejprve proběhla x-poziční slezina, mimo jiné na téma “Co dál s FOTOpivy a zadávanými úkoly”. Poslední dobou jsme si totiž říkali, jestli po roce nenastal čas úkoly nějak oživit, zpestřit, posunout někam dál. A nakonec jsme se rozhodli, že to zkusíme. FOTOpiva samozřejmě chceme každý měsíc i nadále, ale úkoly bychom mohli vyhlašovat třeba ob měsíc, v mezidobí se scházet nad jinými pracemi. Na přetřes přišly možnosti jako dlouhodobá témata, varianta dobrovolně-kolektivního (brr, kdo tohle napsal :-)) plnění úkolů, dokonce i možnost přinést místo úkolu něco jiného zajímavého, přivést zajímavého hosta… Zkrátka více volnosti a kreativity.

Pak už vše probíhalo podle obvyklých zvyklostí, večeře, pití, fotky, debata. Sešlo se nás zase dost a bylo to zase fajn. Fotky si můžete prohlédnout na fotoprůvodci. Chose dodržel svůj slib a přinesl knížku Life smiles back, opravdu stojí za vidění, zasmál jsem se jak už dlouho ne, ani na aktuální výstavě Humor ve fotografii :-).

Takže příště se těšíme opět Na kovárně a to už 19. 3. 2008 s tématem Moje nejmilejší barva (povinně černobílá fotografie). Přijďte!

FOTOpivo autobus
Foto Chose

Napsat komentář