Červnové FOTOpivo a Náš svět

Hned po FOTOtvrďákovi, 18. června 2008, jsme se opět sešli v našem oblíbeném salonku restaurace Na kovárně. Tentokráte byl zdrojem diskusí Náš svět. Snad vlivem únavy z tvrďáka, ale spíš pracovní vytížeností jsme se scházeli jak švábi na pivo. Kolem osmé nás již bylo opět plno a mohla začít prezentace našich úkolů.

Červnové FOTOpivo
Tentokráte mile překvapil Petr Jiskra svojí sérií, která byla velice koukatelná a strhla se nad ní i vášnivá diskuse odpůrců a zastánců jeho díla. Pavel Pola nemínil zůstat pozadu a předvedl lehkou multimediální show na téma já a má obuv. V závěsu byl opět Richard s parádním industriálním průhledem na jeho svět. Drsné chlapské světy pelechů, kutlochů, neuklizených kanclů či navoněných pohorek přerušila tento večer umělecká dvojice Bitox a vnesla do salonku opět pohodu a možná by se dalo říci i něhu. Je vidět, že jsou oba zamilovaní. On do svého nového dřeváku, ona do něj a oba do své dcery. Tato kombinace je dohnala až skoro k reklamním fotografiím na velký formát či rodinou pohodu.

Vladimír tentokráte nechal svoje fotky doma a přítomným přinesl ukázat všechny výtvory, které byly spáchány před 14-ti dny na Kuksu a jeho malá repríza kamenné výstavy se také setkala se zájmem přítomných fotografů.

Po přehlídce fotografií již bylo místo na hodnocení proběhnuvšího FOTOtvrďáka, vymýšlení dalších akcí a všeobecné plánování budoucnosti. Domluvili jsme se i dalším termínu, tentokráte volného FOTOpiva a to na 16. července, opět v 18:00. Budeme se těšit na vaše různorodé fotografie, rozpracované projekty či nové experimenty. Tak se přijďte pochlubit.

Napsat komentář