Červnové FOTOpivo

Květnové pivo se neslo ve velmi komorním duchu, ale ani tato skutečnost neubrala nic na kvalitě a hlavně na vášnivých debatách nad přinesenými fotografiemi.

Eliška Kenclová
Foto: Eliška Kenclová

Dovoluji si vás pozvat na poslední předprázdninové FOTOpivo, které se bude konat jako obvykle v naší oblíbené restauraci Na Kovárně a to ve středu 6. června od 18 hodin. Téma pro toto pivo svým záhadným chováním 🙂 na květnovém pivu určil Jakub Kencl a je jím: KALUŽ.

Ještě než se rozprchneme na letní dovolené, bych vás ráda upozornila na akce, které pro vás chystáme a z nichž některé budou určitě vyhlášeny v průběhu prázdnin. První akcí bude XPO neboli x-poziční podzim. Pozvánka vyjde v druhé polovině července a myslím, že se máme opět na co těšit. Tentokrát naše fotografické kroky povedou do Českého Švýcarska. Začínají již také přípravy na další z našich pravidelných fotoakcí a tou je FOTOTVRĎÁK. A v neposlední řadě se budeme snažit svolat alespoň jedno prázdninové FOTOpivo. Pro ty z vás, kteří rádi soutěží, bude v nejbližší době vyhlášena prázdninová fotosoutěž. Domnívám se, že je na co se těšit.

Za redakci přeji všem příjemné léto, krásnou dovolenou a hlavně dobré světlo.

Napsat komentář