FOTOpivo v únoru

Jak již Jakub avízoval v reportáži z lednového FOTOpiva, rádi bychom zpestřili průběh některých našich FOTOpiv a první takové zpestření nás čeká již teď v únoru.

Ráda bych vás pozvala na únorové FOTOpivo, které bude zahájeno promítáním fotografií Zdenka Bakšteina. Zdenek nám představí Arménii, tak jak ji měl možnost poznat na podzim loňského roku. Malou “ochutnávku” jsme měli možnost shlédnout již v lednu a za sebe musím říci, že promítání bude určitě velmi zajímavé a poutavé.

Zdenek Bakštein: Armenie

Po skončení promítání se samozřejmě také budeme věnovat fotografiím, takže nezapomeňte: Fotky s sebou a čím víc, tím líp. I když nám již nějaký čas chybí na akcích Skalda (Vladimír Skalický), který patří k velmi nesmířilivým kritikům našich fotografií, musím přiznat, že debaty nad fotografiemi jsou v poslední době živé, konstruktivní a pro mnohé z nás i hodně poučné.

Nezbývá mi tedy nic jiného, než oznámit datum, čas a místo konání. Únorové FOTOpivo se bude konat v pondělí 25. února v salonku restaurace Na Kovárně s již tradičním začátkem a to od 18 hodin.

Těšíme se na vás.

Napsat komentář