Místo srazu a info k FOTOtvrďákovi 2013

Tak bylo rozhodnuto. Sraz všech adeptů na titul FOTOtvrďák 2013 je 27. září v 18.00 před Crowne Plaza Prague, pro dříve narozené je to hotel Internacionál v Dejvicích (50.1091300N, 14.3943631E).

Večer a v noci nás čeká putování přes Julisku, sídliště Baba, kde najdeme několik zajímavých funkcionalistických vil, výhledů na Vltavu i Prahu, zříceninu letohrádku Baba … a budeme pokračovat přes Jenerálku ke koupališti Džbán až do Dolní Liboce. Následovat bude přesun k centru města, kde se ve sváteční den najde dost zajímavých akcí k zachycení. Více již prozrazovat nebudu. Snad jen, že to letos nebude pro žádné padavky a neustálé “pochodující” brblaly, neboť jen za noc nám to hodí kolem 10 – 15km. Takže dobré boty, velká sváča (samozřejmě i nějaký ten desátek pro oba první náčelníky), hodně tekutin, včetně desinfekčních (tady můžete přibalit i větší desátek pro oba první náčelníky) a hlavně dobrou náladu a pevnou vůli.

Staří FOTOtvrďáci určitě vědí co s sebou, tak jen nenápadná připomínka pro méně ostřílené borce. Do zavazadla určitě přihoďte světlo, nejen na cestu, ale i pro zábavu a noční hrátky (laser, blikačky, reflexní věci, svíčky, louče…), či rozličné předměty vhodné pro focení vážné i naprosto nevážné. Velice zajímavě v přírodě, při ranním rozbřesku působí třeba věšák či klavír, ale pozor, špatně se nosí a nikdo vám s ním nepomůže, takže se budete muset asi spokojit s menšími kousky. Věřím, že určitě něco vymyslíte a pobavíte tím nejen sebe, ale hlavně celou partu, se kterou budete trávit celých 24 hodin.

Na setkání se těší oba první náčelníci FOTOtvrďáka Zdeněk a Jakub

Napsat komentář