PF 2010

O objevování nových fotografických obzorů…

PF 2010

Říká se, že každý by si měl najít to svoje nosné fotografické téma, obor, zaměření a v tom se snažit být nejlepším. Ale které to je? Někdo fotí krásné krajinářské fotografie, někdo je dobrý v makru, jiný zase v aktech nebo v reportážích. Každého pochopitelně baví něco jiného. Pokud jste fotoamatérem či fotoamatérkou jako my v redakci, tak se určitě kolikrát sami sebe ptáte, který ten obor je ten váš. Alespoň já to tak cítím, ještě pořád jsem ve stavu “objevování” toho pravého. Je určitě dobré, pokud si v tom objevování pomáháte navzájem, např. ve vaší fotografické skupině nebo při setkávání na fotografických akcích.

Měl jsem letos to štěstí, že jsem se mohl zúčastnit fotografické dílny v Mladějově, která mě osobně pomohla zasvětit do industriálu, který byl do té doby pro mě absolutní neznámou. A musím říci, že mě to hodně chytlo, takže jsem v průběhu roku dál vyhledával toto téma.

Rád bych Vám za celou naši redakci poděkoval za Vaši přízeň a popřál v novém roce hodně zdraví, štěstí a třeba i nějaké nové fotografické objevy (třeba na některé z našich akcí :-))…

Napsat komentář