Pozvánka na XPO 2011

Rok se sešel s rokem a tak je znovu na čase vás pozvat na naši tradiční podzimní akci XPO 2011, kterou pořádáme letos již počtvrté. Ještě nás sice čeká FOTOTVRĎÁK, ale měsíc odpočinku po takto náročné akci by vám měl určitě na nabrání nových sil stačit.

Při našich akcích se vždycky snažíme o to, abychom pokud možno poznali nějakou další lokalitu naší republiky a ani tento ročník nebude vyjímkou. Z jihu Čech se přesuneme východním směrem a to do oblasti Železných Hor. Tentokrát nás čeká velmi krátký prodloužený víkend a proto jsme hledali lokalitu,

Pozvánka na XPO

která by nebyla tak vzdálena od Prahy. Nakonec tedy padla volba na lokalitu Sečské přehrady.

Tímto si vás tedy dovoluji pozvat na XPO 2011, které se letos bude konat poslední říjnový víkend. Rádi přivítáme nové tváře ze všech koutů, které by se rády s námi podělily o své fotografické počiny a příběhy. Naším útočištěm po tyto tři dny bude Penzion Hájenka. Penzion se nachází na břehu Sečské přehrady, od městečka Seč je vzdálen cca 3 km. Součástí penzionu jsou i patrové chatky, které jsou vzhledem

Pozvánka na XPO

ke svému vybavení vhodné pro rodiny s velmi malými dětmi. Určitě bude dobrým výchozím bodem pro naše fotografické toulky okolní krajinou.

Ke koloritu naší podzimní akce již tradičně patří tři fototémata se závěrečnou nedělní vernisáží na šňůrách, večerní promítání a soutěž XPO FOTO 2011. Letos dojde k malé změně a proto nás čeká jen jedno víkendové téma, ale tentokrát zpracované ve třech fotografiích. Jaké bude letošní téma? No, na to si musíte počkat, vyhlášení bude jako obvykle až večer při zahajovací večeři.

Soutěžní fotografie by měly být pořízeny v tomto roce. Budou vystaveny po celý víkend až do sobotního večera, kdy proběhne vyhodnocení všemi účastníky, vyhlášení vítězů s předáním cen bude současně s nedělní vernisáží.

Pozvánka na XPO

Soutěže se může zúčastnit každý z účastníků, počet soutěžních fotografií je 1-3,
mohou být seřazeny do série či jako samostatné fotografie ve formátu cca A4 až A3 nebo čtverec odpovídajícího rozměru. Doporučujeme adjustaci na kartonu.

Jako vždy uvítáme, když si i vy pro potěchu ostatních připravíte ukázky z vaší tvorby, buď v datové podobě nebo i na papíře, ale nebráníme se ani diapozitivům či jiným formám prezentace. Záleží jen na vás, co a jak budete chtít ostatním ukázat, každopádně dataprojektor, plátno, kolíčky a šňůry patří k základnímu vybavení (diaprojektor zajistíme po domluvě, případně můžete přivézt vlastní, lze například zajistit i základní ozvučení vaší prezentace atp.).

Pozvánka na XPO

Tak a teď něco dalších důležitých informací:

Datum konání: 27. – 30. října 2011

Cena:

  • 375,- za noc a osobu včetně snídaně
  • 265,- děti od 4 do 12 let včetně snídaně
  • děti do 4 let zdarma bez nároku na lůžko

Záloha:

  • 425,- za osobu (1 noc ubytování plus 50,- paušál na ostatní náklady)
  • 265,- děti od 4 do 12 let

Platba: Po zkušenostech z minulých let budeme vybírat zálohu za první noc pobytu a doplatek zaplatíte přímo v penzionu (pouze hotově). Tato záloha je nevratná, v případě nedojezdu bude využita jako storno poplatek.

Uzávěrka přihlášek: 30.9.2011

Přihlášky zasílejte na email oa@paladix.cz s udaným počtem osob či případným jiným datem příjezdu či odjezdu. Zatím je volných postelí dost, ale neváhejte, kdo zaváhá, nejede.

Termín pro zaplacení zálohy je do 14.10.2011. Číslo účtu a variabilní symbol pro platbu vám zašleme při potvrzení vaší přihlášky.

2 komentáře u „Pozvánka na XPO 2011“

  1. Poslední volná místa

    Ráda bych připomněla těm co váhají, aby neváhali moc dlouho, kapacita se nám již pomalu zaplňuje.

    Odpovědět

Napsat komentář