Zářijové FOTOpivo 2022

Po prázdninové pauze je opět ten správný čas na další setkání FOTOpivníka. Bohužel nám o prázdninách zavřeli NOLU, takže musíme změnit lokál. Na Laciho radu jsem dvakrát prozkoumal restaurant ne-SMYSL na Kačerově a vypadá to, že by to mohlo být ono. Salonek, nedaleko od metra, na čepu Plzeň, jídlo dobré. Tak snad to půjde.

V září se sejdeme

POZOR ZMĚNA!!! v úterý 27. 9. 2022 v 18:00 v Restauraci ne-SMYSL POZOR ZMĚNA!!!

I tentokráte máme místo vstupenek fotografie. Minule jsme na září nic nevybrali, nic si neodhlasovali, takže si dovoluji vyhlásit téma PRÁZDNINOVÉ OKAMŽIKY. Téma hodně volné a příjemné. Opět platí maximálně 3 kusy fotografií. Pokud někdo nemá nafoceno, nebo je nováček a stydí se, žádný problém – přijďte i tak. Rádi vás uvidíme a třeba i přesvědčíme, že nosit fotky je dobré. Naše odborná porota totiž umí vždy povzbudit, pochválit, nalít nového optimismu do žil a podpořit tak v další práci.

Pokračujeme i v bodování do FOTOpivníka roku 2022. Pravidla jsou stejná jako v minulých ročnících. Kdo je nezná, nechť nahlédne do pravidel FOTOpivníka z roku 2019. Nehledejte v tom žádné záludnosti. Důležité jsou fotografie a pamatovat si, že pravdu má vždy náčelník.

Donesené fotografie na volné téma2 body
Donesené fotografie na zadané téma4 body
Vítěz jednotlivého kola6 bodů
Druhý v pořadí jednotlivého kola4 body
Třetí v pořadí jednotlivého kola3 body
Čtvrtý v pořadí jednotlivého kola2 body
Pátý v pořadí jednotlivého kola1 bod
Mimořádný příspěvek na FOTOpivo (kniha, technika, kalendář…)2 body

Napsat komentář