Říjnové FOTOpivo 2022

Doufám, že nová lokalita a restaurace nikoho neurazila a můžeme tak pokračovat v dalším kole FOTOpivníka 2022. Nové prostory nám otevírají i nové možnosti, tak bedlivě čtěte až do konce. V říjnu se sejdeme.

POZOR ZMĚNA!!! ve středu 19. 10. 2022 v 18:00 v Restauraci ne-SMYSL POZOR ZMĚNA!!!

I tentokráte máme místo vstupenek fotografie. Téma pro říjen jsme vybrali společnými silami a zní: NA OSTŘÍ NOŽE Opět platí maximálně 3 kusy fotografií. Pokud někdo nemá nafoceno, nebo je nováček a stydí se, žádný problém – přijďte i tak. Rádi vás uvidíme a třeba i přesvědčíme, že nosit fotky je dobré. Naše odborná porota totiž umí vždy povzbudit, pochválit, nalít nového optimismu do žil a podpořit tak v další práci.

Pokračujeme i v bodování do FOTOpivníka roku 2022. Pravidla jsou stejná jako v minulých ročnících. Kdo je nezná, nechť nahlédne do pravidel FOTOpivníka z roku 2019. Nehledejte v tom žádné záludnosti. Důležité jsou fotografie a pamatovat si, že pravdu má vždy náčelník.

A máme tady jednu, na začátku avizovanou, příjemnou změnu. Salonek je vybaven plátnem a promítacím zařízením. Dohodli jsme se, že již v říjnovém kole vyhlásíme další možnost pro získání bodů do soutěže: krátké multimediální pásmo (promítání z cest, koncertů, dovolených, dokumenty, cokoliv co může zaujmout). To vše doplněné o hudbu, nebo třeba jen o mluvené slovo. Je to prostě na vás. Tvořivosti se meze nekladou. Jediné omezení je maximální délka 10 minut. Pokud se po produkci ozve uznalé mručení rady starších má autor nárok na 3 body. Zatím to berme jako zkušení provoz. Uvidíme jak se vše osvědčí a budeme inovovat a vylepšovat. NTB si nosit nemusíte, ten zajistím. Stačí svá díla donést na flash disku.

POZOR!!! Promítání nenahrazuje fotografie. Ty stále platí jako vstupenky a jsou nedílnou součástí našich FOTOpiv.

Donesené fotografie na volné téma2 body
Donesené fotografie na zadané téma4 body
Vítěz jednotlivého kola6 bodů
Druhý v pořadí jednotlivého kola4 body
Třetí v pořadí jednotlivého kola3 body
Čtvrtý v pořadí jednotlivého kola2 body
Pátý v pořadí jednotlivého kola1 bod
Multimediální pásmo – promítání3 body
Mimořádný příspěvek na FOTOpivo (kniha, technika, kalendář…)2 body

Napsat komentář