Fotosoutěž: Ďábelské fotografování s Paladixem

V červnu máme krásné sobotní datum 6. 6. 15 (což je vlastně taky 6), tak pojďme vytvořit 6 zajímavých fotografií během 6 hodin na 6 témat.

Původně jsme měli v úmyslu svolat společné focení v Praze, ale protože bychom tak diskriminovali zájemce z ostatních koutů republiky či světa, rozhodli jsme se pro volnější pojetí této soutěže. Neurčujeme ani, kterých 6 hodin máte fotit, je to jen čistě na vaší volbě. Pouze mezi první a poslední soutěžní fotkou nesmí uplynout více jak 6 hodin a musí být pořízené během soboty 6. 6. 2015. Můžete fotit celý den a následně nám poslat výběr 6 fotek, které vznikly právě během šestihodinového intervalu. Např. jestliže bude mít první fotka čas 10:10:00 poslední může být pořízena maximálně v 16:10:00 atd.

Číslo 666 je číslo samotného ďábla, číslo šelmy, ďábelská cifra – to jsou jen některé z přezdívek, které má číslo sestávající ze tří číslic 6. Podle některých číslo, kterému je lepší se obloukem vyhnout, pro jiné pověry a lži. Číslo 666 je opředeno mnoha tajemstvími a mýty, můžeme často jen hádat, nakolik se zakládají na pravdě. Pojďme tedy nafotit i trochu ďábelská témata. Jako nejpříhodnější se nabízejí smrtelné hříchy, ale těch je 7. Nevadí, když se na ně podíváme, tak můžeme ten poslední – lenost – klidně vynechat, neboť ten kdo se zapojí do této soutěže, určitě není lenoch, tak proč vás nutit k lenošení.

Zdá se vám to moc složité a pracné. Dobrá, nejsem nelida, trochu uberu. Kdo se necítí na 6 hříchů, tak nám může zaslat libovolné fotografie z tohoto dne. Ostatní pravidla – 6 hodin, 6 fotek stále platí. Hlavně si to všichni užijte a případné krátké historky, či příběhy z ďábelského focení, které nám s fotografiemi zašlete nebudou určitě na škodu a ostatní si je rádi přečtou.

Podmínky soutěže:

Termín vzniku fotografií: 6.6.2015
Doplněk k termínu: mezi první a poslední fotografií nesmí být více jak 6 hodin
Počet fotografií: 6 (1 fotografie ke každému tématu)
Témata 1: Pýcha, Lakomství, Závist, Hněv, Smilstvo, Nestřídmost
Témata 2: Volné – libovolné fotografie ze sobotního dne
Velikost fotografií: maximálně 1024×768 bodů ve formátu JPEG a musí obsahovat EXIF s datem a časem pořízení snímku
Uzávěrka soutěže: 13. 6. 2015
Fotografie posílejte na adresu: ukoly@paladix.cz

Pro vítěze budou připraveny hodnotné ceny

Nezbývá než vám popřát bystrou hlavu, dobré oko, pevnou ruku a redakce se těší na vaše fotografie

3 komentáře u „Fotosoutěž: Ďábelské fotografování s Paladixem“

Napsat komentář