FOTOpivo – květen 2018 a páté kolo FOTOpivníka

Je-li tedy život sám o sobě dobrý a žádoucí, a když si pak vidoucí uvědomí, že vidí, slyšící, že slyší, jdoucí, že jde a když máme i pro všechny ostatní činnosti vědomí, že jsme činní, takže vnímáme, že vnímáme, a myslíme, že myslíme, je to pro nás známka, že jsme. Již Aristotelés v úvahách o štěstí ukazuje, jak je člověku milé uvědomovat si, že žije a že jest, ale teprve Descartes však učinil sebereflexi základem a východiskem svého myšlení (zdroj:Wikipedie) A jak vidíte sebereflexi vy. Přijďte nám to ukázat na květnové FOTOpivo:

v úterý 29. 5. 2018 v 18:00 Hells Bells Beer Pub, Letohradská 50 – dolní patro lokálu

FOTOpivník sebereflexe

Téma tohoto kola je jasné nejen z úvodu pozvánky, ale hlavně z pravidel naší soutěže o FOTOpivníka roku 2018 – Sebereflexe. Minulá kola jsme měli velkou návštěvnost a doufáme, že hojná bude i květnová účast. Takže hurá do práce a pamatujte, když fotíte, tak jste.

Pokud se nehodláte soutěže účastnit a téma vám zrovna nesedí, nevadí. Doneste jako vždy libovolné fotografie na ukázku a k diskuzi, nebo si přijďte jen tak popovídat. Těšíme se na vás a doufáme, že vás probíhající soutěž zaujme.

Napsat komentář