Květnové FOTOpivo 2022

Minulá volba tématu, respektive návrhů přímo na FOTOpivu měla docela kladný ohlas, tak jsme to posunuli ještě dále a téma jsme vybrali z návrhů hned na místě. Nesehnali jsme sice notáře, aby naši volbu potvrdil, ale Pavlův rázný povel „Hééj Siri, vygeneruj náhodné číslo od 1 – 11” zněl dost důvěryhodně a téma bylo na světě.

Tentokráte se sejdeme:

v úterý 17. 5. 2022 v 18:00 v Restauraci NOLA na Pankráci

Jako vždy máme místo vstupenek fotografie. Na květen jsme si navrhli a Siri vybrala Pivo za 2,70 aneb odkaz doby, retro, změny…Ostatně si to každý pojměte jak je libo. Opět platí maximálně 3 kusy fotografií. Pokud někdo nemá nafoceno, nebo je nováček a stydí se, žádný problém – přijďte i tak. Rádi vás uvidíme a budeme doufat, že i přesvědčíme, že nosit fotky je dobré. Naše odborná porota totiž umí vždy povzbudit, pochválit, nalít nového optimismu do žil a podpořit tak v další práci.

Pokračujeme i v bodování do FOTOpivníka roku 2022. Pravidla jsou stejná jako v minulých ročnících. Kdo je nezná, nechť nahlédne do pravidel FOTOpivníka z roku 2019. Nehledejte v tom žádné záludnosti. Důležité jsou fotografie a pamatovat si, že pravdu má vždy náčelník.

Donesené fotografie na volné téma2 body
Donesené fotografie na zadané téma4 body
Vítěz jednotlivého kola6 bodů
Druhý v pořadí jednotlivého kola4 body
Třetí v pořadí jednotlivého kola3 body
Čtvrtý v pořadí jednotlivého kola2 body
Pátý v pořadí jednotlivého kola1 bod
Mimořádný příspěvek na FOTOpivo (kniha, technika, kalendář…)2 body

Napsat komentář